ستاد مبارزه با مواد مخدر و مركز صدا و سيماي خراسان جنوبي به منظور تهيه و توليد ۸۴ برنامه گفتگو محور تلويزيوني و راديويي با هدف پيشگيري از اعتياد تفاهمنامه همكاري امضا كردند.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان جنوبي؛ در جلسه امضاي اين تفاهمنامه، فرهاد جعفري رييس اداره گروه اطلاعرساني روابط عمومي ستاد هدف از انعقاد اين تفاهمنامه را افزايش آگاهي مردم نسبت به اعتياد و خطرات ناشي از آن و اجتماعي کردن بحث مبارزه با مواد مخدر از طريق صدا و سيما خواند و گفت: انشاا… اين تفاهمنامه موجبات پيشگيري از گرايش به مواد مخدر را که امروزه به يک بلاي خانمانسوز در بين خانوادهها تبديل شده است، فراهم ميكند.
وي در ادامه گفت: مبارزه با اعتياد در كشور به عزم ملي نيازمند است و نقش مردم در مبارزه همهجانبه و اجتماعي كردن آن بسيار موثرخواهد بود.، در همين راستا، سعي بر اين است كه همه مردم در اين مبارزه احساس مسوليت و مشاركت كنند.
همچنين علي زندي دبير شوراي هماهنگي استان، مطالبي را در راستاي اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر بيان كرد و گفت: ۵۵ تا ۶۰ درصد والدين از اعتياد فرزندان خويش بياطلاع ميباشند. لذا يكي از مهمترين ابزارها براي تحقق رويكرد اجتماعي مبارزه با مواد مخدر، رسانه ملي است.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان جنوبي۹۳٫۴٫۱۶