گلستان- مهدی طالبی در همایش «یاریگران زندگی در روستاها» که در شهرستان مینودشت برگزار شد، افزود: در مدت اشاره شده و با تلاش نیروهای انتظامی و امنیتی بالغ بر ۱۰ تن انواع موادمخدر در گلستان کشف شد.
وی با بیان اینکه گلستان در حوزه مبارزه با موادمخدر و ترک اعتیاد عقب ماندگیهای زیرساختی دارد، اضافه کرد: با تلاش های انجام شده مجموعه مدیران ارشد استان طی ۱۵ ماه گذشته، ظرفیت مراکز نگهداری، درمان و کاهش آسیب معتادان متجاهر موضوع ماده ۱۶ قانون در گلستان از ۱۰۰ نفر به یک هزار نفر افزایش یافته است.
وی ادامه داد: یک مرکز با ظرفیت ۴۰۰ نفر در مرکز استان و ۴۴۰ نفر در شهرستان گنبد در حال ساخت می باشد. در همین رابطه یک مرکز ۴۰ نفره بانوان راه اندازی شده است.
دبیر شورا، موادمخدر را از مهمترین آسیبهای اجتماعی و اولویت برنامه دولت سیزدهم در پیشگیری و مقابله با آن دانست و اظهارداشت: اهمیت این موضوع به اندازهای است که رهبر معظم انقلاب از سال ۱۳۸۵ و همزمان با ابلاغ سیاستهای کلان نظام به سران سه قوه به آن اشاره و توجه به آن را مورد تاکید قرار دادند.
طالبی افزود: موادمخدر منشا و پایه بسیاری از دیگر جرائم و آسیبهای اجتماعی مانند «طلاق، سرقتها، همسرآزاری و کودک آزاری» است که بهترین راه مبارزه با آن، خود مراقبتی و مردمی کردن امر پیشگیری و مبارزه با موادمخدر در جامعه است.
۵۵ هزار معتاد در گلستان خدمات درمانی دریافت کردند
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر گلستان، این استان شمالی را دومین استان آلوده به سوء مصرف موادمخدر در کشور دانست و گفت: از ابتدای سال گذشته تاکنون ۵۵ هزار نفر از معتادان متجاهر در این استان تحت پوشش خدمات درمانی قرار گرفتند.
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=90788
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گلستان
- 244 بازدید
- بدون دیدگاه