• امروز : جمعه - ۳۰ آبان - ۱۴۰۴
  • برابر با : 1 - جماد ثاني - 1447
  • برابر با : Friday - 21 November - 2025
کل پست ها: 75857اخبار امروز : 7
0

فرماندار آزادشهر خواستار شد: لزوم نظارت جدی بر عطاری‌ها و کافی‌شاپ‌ها

  • کد خبر : 119083
  • ۳۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۶
فرماندار آزادشهر خواستار شد: لزوم نظارت جدی بر عطاری‌ها و کافی‌شاپ‌ها
فرماندار آزادشهر بر لزوم نظارت جدی بر عطاری‌ها و کافی‌شاپ‌ها تأکید کرد و گفت: برگزاری جلسات آموزشی و برنامه‌های فرهنگی و هنری در مناطق آسیب‌پذیر از دیگر اولویت‌هاست.

گلستان ـ جلسه هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان به ریاست احمدرضا آدینه؛ فرماندار آزادشهر و با حضور اعضای شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در محل فرمانداری برگزار شد.

در این جلسه، فرماندار آزادشهر با تأکید بر اینکه مبارزه با مواد مخدر تنها وظیفه‌ی یک نهاد خاص نیست، گفت: این مبارزه نیازمند همکاری فراگیر و همه‌جانبه‌ی تمامی دستگاه‌های اجرایی، نهادهای مردمی و خانواده‌ها است. تمامی دستگاه‌ها باید همکاری حداکثری با پلیس مبارزه با مواد مخدر داشته باشند تا بتوانیم به صورت هدفمند و مؤثر با این پدیده‌ی شوم مقابله کنیم.

وی افزود: شناسایی و برخورد با باندهای اصلی توزیع و جمع‌آوری و ساماندهی معتادان متجاهر از اولویت‌های اصلی شهرستان است و باید با دقت و جدیت بیشتری پیگیری شود تا شاهد کاهش آسیب‌های اجتماعی ناشی از این پدیده باشیم.

آدینه در ادامه با اشاره به اهمیت اقدامات پیشگیرانه بیان کرد: پیشگیری بهتر از درمان است. باید با برنامه‌ریزی دقیق، آگاهی‌بخشی در مدارس، دانشگاه‌ها و محلات را افزایش دهیم تا جوانان و نوجوانان ما در برابر خطرات مواد مخدر ایمن شوند همچنین استفاده از ظرفیت مدارس، مساجد، رسانه‌ها و مطبوعات و فضاسازی شهری با تولید محتوای غنی و اثرگذار در این زمینه ضروری است.

فرماندار آزادشهر در پایان، بر لزوم نظارت جدی بر عطاری‌ها و کافی‌شاپ‌ها تأکید کرد و گفت: برگزاری جلسات آموزشی و برنامه‌های فرهنگی و هنری در مناطق آسیب‌پذیر از دیگر اولویت‌هاست.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=119083

برچسب ها