اولين دوره كارگاه درمانهاي غيردارويي در درمان سوء مصرف مواد محرك و مخدر (مدل ماتريكس) با همكاري جمعيت خيريه تولد دوباره فارس در شهر شيراز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس، محمدرضا ابراهيمي دبير شورا با حضور در اين كارگاه آموزشي به نقش موثر دوره درمانهاي غيردارويي در درمان سوء مصرف مواد محرك و مخدر پرداخت و گفت: هدفی که در برگزاری کارگاه های ماتریکس دنبال میشو این است که شرکت کنندگان پس از کارگاه بتوانند ساختار درمان ماتریکس را در مراکز درمانی خود راهاندازی کنند و این درمان را بدون تداخل با درمانهای رایج در مراکز درمان سوء مصرف مواد (نگهدارنده و پرهیزمدار) به بیماران معتاد به شیشه و مواد محرک ارایه كنند.
در اين كارگاه رزاقي مسئول دوره مددياري جمعيت خيريه تولد دوباره كشور تجربه خود را در زمينه ساختار ماتريكس و نحوه ارايه اين درمان در مراكز درمان سوء مصرف مواد در اختيار شركت كنندگان قرار داد.
شرکت کنندگان این دوره از کارگاه از مديران و دبيران كمپهاي ترك اعتياد و سایر فعالین در حوزه درمان سوء مصرف مواد بودند.
پس از پايان كارگاه، گواهي شركت در دروه و كتابچهي حاوي مطالب آموزشي به شركت كنندگان ارايه شد.
منبع خبر: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس۹۳٫۳٫۲۶