نماینده ولی فقیه در استان گلستان گفت: احترام به نفس مانع ارتکاب مفاسد اجتماعی می شود. انسان های دارای عزت نفس به کارهای خلاف، همچون مواد مخدر ورود نمیکنند.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر گلستان؛ آیت الله نور مفیدی در اين جلسه شورا ، ریشه اساسی تمامی مفاسد اجتماعی را بی شخصیتی (گرامی نبودن نفس) عنوان کرد و گفت: طبق روایات، احترام به نفس مانع ارتکاب مفاسد اجتماعی می شود. انسان های دارای عزت نفس به کارهای خلاف، همچون مواد مخدر ورود نمیکنند.
وی با بیان اینکه پیامبر گرامی اسلام (ص) بر شخصیت دادن به فرزندان در خانواده تاکید کرده است، افزود: فرزندانی که در چنین خانواده هایی رشد کنند کار خلاف نمی کنند. جامعه اسلامی باید به انسان شخصیت بدهد، همه انسانها باید احساس کرامت نفس داشته باشند.
نماینده ولی فقیه در استان گلستان، امید را دومین مانع ورود انسان به مفاسد اجتماعی ذکر کرد و ادامه داد: جامعه ناامید گرفتار هر دره و گردابی می شود. در حقيقت ناامیدی از مهمترین عوامل انحراف انسان است. طبق نظر پیامبر گرامی اسلام (ص)، امید رحمت الهی است، اگر امید نباشد مادر به فرزندش شیر نمی دهد و کسی درخت نمی کارد.
امام جمعه گرگان آیت الله سومین عامل جلوگیری از فساد را ایجاد روحیه تحرک و تلاش در جامعه دانست و گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی اهمیت زیادی به ورزش همگانی میدهد، نسبت به این مسئله چقدر در جامعه توجه شده است؟
وی، اشتغال را چهارمین مانع ورود به مفاسد اجتماعی عنوان کرد و گفت: شغل برای اداره امور زندگی انسان ضروری است.
آیت الله نورمفیدی ادامه داد: حسن تدبیر پروردگار در این است که برای دلگیر نشدن انسان از بیکاری و پرهیز وی از پرداختن به اموری که به صلاح او نیست، کارهای مفید را هم قرار داد.
وی تاکید کرد: هر گونه مرض و بیماری که به جان انسان می افتد به طور قطع پروردگار، درمانی برای آن در نظر گرفته است، اگر چنین نباشد ظلم است.
نماینده مردم استان گلستان در مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر اینکه برای ایدز و سرطان، درمان وجود دارد، تصریح کرد: باید با سعی و تلاش به این درمان ها دست پیدا کنیم. جهان هستی با این تلاشها پابرجا مانده و اگر این تلاشها نبودند جهان هستی هم پا بر جا نمی ماند. با توجه به سياستهاي كلي مبارزه با مواد مخدر ابلاغي از سوي مقام معظم رهبري ( مدظله العالي ) و اقدام خوب دولت با رويكرد جديد براي اجتماعي كردن امر مبارزه با مواد مخدر لازم است همين تلاش با حضور گروههاي مختلف مردمي ، تشكلها ، نهاد و …. ايجاد گردد تا به نتيجه مطلوبي دست پيدا كنيم.
مبارزه حقیقی با مواد مخدر باید در دل یک مدیریت جامع صورت گیرد
همچنين دکتر حسن صادقلو استاندار استان در اين جلسه، گفت: لازم است در راستای مبارزه با مواد مخدر سند جامع با برش استانی تدوین و همه مسائل و کمیته ها در زیر مجموعه این سند لحاظ شود .
وي با بیان اینکه مبارزه حقیقی با مواد مخدر باید در دل یک مدیریت جامع صورت گیرد اظهار کرد: جریان مواد مخدر جنگ دشمن است و وجوه مختلفی دارد .این جنگ که در دل جنگ های نرم دشمن جای دارد خانواده ها و نسل جوان ما را مورد هجمه قرار داده است.
استاندار گلستان با بیان اینکه موضوع مواد مخدر خانواده ، جامعه و به دنبال آن وجهه ملی را خدشه دار میکند، گفت: در استان ما نیز مانند کشور موضوع مواد مخدر باید به صورت جامع مدیریت شود.
صادقلو ادامه داد: در دل این مدیریت، تمام حلقه ها باید مورد توجه باشد زیرا اگر یک حلقه مفقوده باقی بماند نمی توانیم در مبارزه موفق باشیم.
وی تصریح کرد: خانواده یک محور اساسی است و مواد مخدر اجزای خانواده ها را نشانه گرفته است و به همین دلیل حوزه پیشگیری به ویژه در خانواده ها یک واقعیت گریز ناپذیر می باشد.
استاندار گلستان با بیان این که مواد مخدر سرپل بسیاری از جرایم است، افزود: باید به دنبال یک نمایشگاه دائمی مبارزه با مواد مخدر در استان باشیم و مستندسازی از مراکز آلوده و معضلات مواد مخدر در استان در دستور کار شورا و کمیته های مربوطه قرار گیرد.
دکتر صادقلو تصریح کرد: بیشترین تمرکز پیشگیری در استان بر روی خانواده ها باشد و بودجه های مربوط به مبارزه با مواد مخدر که در هر دستگاه وجود دارد متمرکز شود تا بهتر در مقوله پیشگیری موفق باشیم.
استاندار در ادامه با بیان اینکه مناطق آلوده در استان بر اساس شدت آلودگی درجهبندی شود، گفت: در سند جامع، سهم هر دستگاه مشخص و توجه در پیشگیری به سمت خانواده ها، روستاها و محلات متمرکز شود.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر گلستان۹۳٫۳٫۲۴