کردستان- سردار علی آزادی پیش از ظهر امروز در نشست با خبرنگاران رسانهها به مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر اظهار داشت: در کردستان ۲۵ دستگاه و در شهرستانها ۱۹ دستگاه عضو شورای مبارزه با مواد مخدر هستند و وظیفه آن هماهنگی بین دستگاهها است.
وی اظهار داشت: گرایش به مصرف مواد مخدر و اعتیاد ناشی از آن بیماری مبتلا به جامعه بشری و یک پدیده جهانشمول است که منحصر به زمان و مکان خاصی نیست و بدون شک کشور ما نیز از این قائده مستثنا نخواهد بود اما اثرات تخریبی مواد مخدر متناسب با وضعیت جوامع وکارآمدی برنامه های پیشگیری و مقابله متفاوت است.
دبیر شورا؛ مبارزه با مواد مخدر را امری فرایندی دانست و افزود: در فرایند مبارزه اولین و موثرترین کار، پیشگیری از گرایش به مصرف مواد است که این امر باید توسط دستگاه های متولی امر برنامه ریزی شود تا در دراز مدت به نتیجه برسد.
آزادی در ادامه؛ مقابله با مافیای مواد مخدر را یکی دیگر از بخش های مبارزه عنوان کرد و گفت: برای داشتن جامعه ای سالم و عاری از آسیب های اجتماعی امر فرهنگ سازی و پیشگیری بسیار حائز اهمیت است اما در کنار آن داشتن برنامه برای مقابله با سوداگران مرگ نیز انکار ناپذیر است که این مساله به صورت مستمر در دستور کار کمیته مقابله با عرضه و پلیس مبارزه با مواد مخدر استان قرار دارد که جمع آوری و ساماندهی معتادان متجاهر و برخورد با توزیع کنندگان خردو کلان در راستای همین برنامه های مقابله ای است.
وی افزود: هفت کمیته تخصصی فرهنگی، درمان، پیشگیری، مبارزه با عرضه، پژوهش و بانوان زیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر قرار دارند که هر کدام وظایف خاصی را انجام میدهند.
دبیر شورا گفت: پدیده مواد مخدر و اعتیاد زمینهساز آسیبهای اجتماعی است که رسانهها و خاصتا مردم با مشارکت لازم میتوانند در مبارزه با این پدیده نقش موثری داشته باشند.
آزادی اذعان کرد: در حالیکه دشمنان اعلام میکنند در مقابله با مواد مخدر در ایران اقدامی صورت نمیگیرد، بیش از ۱۳ هزار جانباز و حدود ۴ هزار شهید در این راه تقدیم شده است.
وی خاطرنشان کرد: دیدار با نماینده ولی فقیه و امامان جمعه استان، سخنرانی قبل از خطبههای نماز جمعه، پاکسازی مناطق آلوده و جمعآوری معتادان متجاهر، برگزاری مسابقات و کارگاههای آموزشی، درمان بیماران نیازمند و دیدار با خانواده شهدا را از برنامههای هفته مبارزه با مواد مخدر ذکر کرد.
دبیر شورا همچنین از کشف ۳۷۳ کیلوگرم انواع مواد مخدر با ۱۳ درصد افزایش نسبت به سال گذشته و بیش از یک هزار و ۹۰ نفر عمدهفروش و خردهفروش دستگیر شدهاند. وی همچنین از جمعآوری ۶۱۲ معتاد متجاهر در استان خبر داد.
آزادی در ادامه عنوان کرد: نرخ جرم در کردستان نسبت به سایر استانها بسیار پایین است و در رده سیوسوم کشوری قرار دارد و فرهنگیبودن، متدین و مقیدبودن مردم و استان و همچنین اقدامات ایجابی و سلبی از عوامل پایینبودن شاخص جرم در کردستان است.
وی فعالیت های شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کردستان را در راستای برنامه های ستاد مبارزه با مواد مخدر با رویکرد نوین مبتنی براجتماع محوری مبارزه با اعتیاد و مواد مخدر دانست و گفت: در رویکرد جدید هم تعریف اعتیاد و هم نحوه مبارزه متفاوت با گذشته است ودر این شکل نوین تلاش میشود از کلیه ظرفیت های ممکن در جامعه از جمله پتانسیل های انجمن های مردمی وخیرین برای اجتماعی نمودن مبارزه با اعتیاد و مواد مخدر استفاده شود.
رویکرد نوین مبارزه با اعتیاد نیازمند یاریگری همه اقشار جامعه است
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کردستان با بیان اینکه رویکرد نوین مبارزه با اعتیاد نیازمند یاریگری همه اقشار جامعه است، گفت: در فرایند مبارزه اولین و موثرترین کار، پیشگیری از گرایش به مصرف مواد است که این امر باید توسط دستگاه های متولی امر برنامه ریزی شود تا در دراز مدت به نتیجه برسد.
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=78671
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان کردستان
- 346 بازدید
- بدون دیدگاه