کردستان ـ خالد فعلهگری فرماندار و رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان قروه به همراه شاماری؛ دادستان، سیفپناهی؛ شهردار، محمدی؛ رئیس نظام مهندسی و ملاویسی؛ رئیس اداره بهزیستی قروه از پروژه در حال ساخت کمپ ماده ۱۶ این شهرستان بازدید کردند.
فعلهگری در جریان این بازدید با اشاره به مشارکت حدود ۶ میلیارد تومانی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان، شهرداری و خیرین شهرستان اظهار کرد: این پروژه با زیربنای یکهزار متر مربع تاکنون حدود ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و برای تکمیل آن نیاز به حمایت و همکاری تمامی ادارات شهرستان، خیرین نیکاندیش و شورای هماهنگی استان وجود دارد.
در ادامه، محمدی؛ رئیس نظام مهندسی شهرستان قروه نیز با تأکید بر لزوم تداوم همکاری تخصصی مهندسین در تکمیل این پروژه گفت: برای ادامه طراحی نقشههای داخلی و نظارتهای فنی شامل سازه، معماری و انرژی، از مهندسان خیّری که تمایل به همکاری دارند دعوت بهعمل میآید.
شایان ذکر است؛ پروژه کمپ ماده ۱۶ قروه با هدف ساماندهی، درمان و بازتوانی افراد دچار سوءمصرف مواد مخدر در حال اجراست و تکمیل آن نقش مهمی در ارتقای خدمات حمایتی و اجتماعی شهرستان خواهد داشت.
انتهای پیام/
