• امروز : سه شنبه - ۲۳ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 16 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Tuesday - 13 May - 2025
کل پست ها: 73636اخبار امروز : 2
5

مبارزه با مواد مخدر نيازمند يك نقشه راه مدون است

  • کد خبر : 7770
  • ۰۵ خرداد ۱۳۹۳ - ۸:۴۶

استاندار لرستان در جلسه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان گفت: در مبارزه با مواد مخدر و مهار اعتياد در جامعه نيازمند يك نقشه راه مدون هستيم.به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان لرستان؛ هوشنگ بازوند در جلسه اين شورا بيان داشت: شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر بايد در […]

استاندار لرستان در جلسه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان گفت: در مبارزه با مواد مخدر و مهار اعتياد در جامعه نيازمند يك نقشه راه مدون هستيم.

به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان لرستان؛ هوشنگ بازوند در جلسه اين شورا بيان داشت: شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر بايد در روزهاي آتي برنامه‌هاي مورد انتظار را به دستگاه‌هاي عضو اعلام كند تا هر دستگاه وظيفه خود را بشناسد ودر مسير برنامه‌ها گام بردارد.

وي تصريح كرد: ما همه دور هم جمع شده‌ايم كه با افكار و برنامه‌هاي خود جلوي مرگ تدريجي سرمايه‌هاي اصلي اين مرز و بوم را بگيريم و از حرف‌هاي نااميدكننده پرهيز كنيم و بدانيم كه اگر الان اعتياد در جامعه وجود دارد ما حصل افكار و بي‌تدبيري مديراني بوده كه اين مشكلات را مشكلات خود نمي‌دانستند و با اقدامات كارشناسي نشده جامعه را به سمت نااميدي برده‌اند.

بازوند همچنين تاكيد كرد: جلسات شوراي هماهنگي به علت حساسيت موضوع در جايگاه ويژه‌اي براي استان قرار دارد كه مي‌طلبد به‌طور منظم به صورت ماهيانه اين جلسه برگزار شود تا برنامه‌هاي مبارزه با مواد مخدر در دستور كار دستگاه‌هاي اجرايي قرار گيرند.

استاندار تاكيد كرد: مبارزه با مواد مخدر بايد به‌طور جدي و در قالب يك برنامه كارشناسي شده صورت پذيرد تا در اين مسير شاهد توفيقات خوبي باشيم.

همچنين حجت‌اله فراشي دبير شوراي هماهنگي استان ضمن ارائه گزارشي از آخرين وضعيت مبارزه با مواد مخدر استان بيان داشت: برخي از دستگاه‌ها، مبارزه با مواد مخدر را براي خود دغدغه نمي‌دانند و آن را يا از سر لطف مي‌پندارند و يا اينكه يك موضوع حاشيه‌اي كه ربطي به آنها ندارند تلقي مي‌كنند غافل از اينكه همين افكار باعث شيوع اعتياد در جامعه مي‌شود.

وي گفت: نگاه‌ها در خصوص مبارزه با مواد مخدر بايد در بين مسوولين و آحاد جامعه تغيير كند و مردم فقط دستگاه‌هاي مقابله‌اي را به‌عنوان دستگاه مسوول نبينند.

فراشي ادامه داد: تبليغات و اطلاع‌رساني در سطح جامعه را مدت‌هاست كه آغاز كرده‌ايم اما بايد توجه به اين اصل داشت كه اطلاع‌رساني بايد در كنار و همراه آموزش ايفاي نقش كند.

در ادامه دكتر ساكي رييس دانشگاه علوم پزشكي استان افزود: اقدامات كارشناسي نشده آسيب‌زا هستند و امروز در مبارزه با مواد مخدر اقدامات كارشناسي نشده‌اي را مي بينيم كه خود به جاي حل مشكل، مشكل ساز هم شده اند، ما بايد سبك و سياق مبارزه با مواد مخدر را عوض كنيم و با سرمايه‌گذاري عظيم و كارشناسي شده مبارزه با مواد مخدر را از روزمردگي بيرون بياوريم.

منبع خبر:  روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان لرستان۹۳٫۳٫۵ 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=7770

برچسب ها