گلستان- محمودرضا روحانی فر در سومین جلسه شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان گفت: ما در استان بر این هستیم که با استفاده از ظرفیتهای استانی شیوع شناسی را انجام دهیم و دانشگاه علوم پزشکی استان اقدامات اولیه را انجام داده است .
وی افزود: ابتدای سالجاری تاکنون تعداد ۱۶۸ هزار نفر تحت آموزش های پیشگیرانه قرار گرفته اند و همچنین تربیت کادر متخصص در حوزه اعتیاد از دیگر اقدامات حوزه فرهنگی در استان می باشد.
دبیر شورا بیان کرد: تعداد ۸۱ سازمان مردم نهاد و تشکلهای مردمی در سطح استان در حوزه مبارزه با مواد مخدر با این شورا همکاری دارند و در حوزه صیانت نیز با ورود خیرین و افراد نیکوکار اقدامات خوبی انجام شده است که نیت این عزیزان فقط حضور و دلگرمی دادن مسئولین استانی می باشد.
روحانی فر اظهار داشت: ساماندهی اموال قاچاقچیان موضوعی است که حدود ۲۰ سال است در استان مطرح می باشد و و در اولویت این شورا قرار دارد که با همکاری و مساعدتهای خوب دستگاه قضا حدود ۸۰ درصد از این موضوع محقق شده است. همچنین وی کرد: با راه اندازی اردوگاه ماده ۴۲ در استان بسیاری از مشکلات استان در امر مبارزه با موادمخدر رفع خواهد شد.
وی اظهار داشت: در استان ۴۰ مرکز اقامتی میان مدت (کمپ ) ، ۱۵۶مرکز MMT (مراکز سرپایی) و یک مرکز ماده ۱۶ با ظرفیت ۱۰۰ نفر وجود دارد.
دبیر شورا تصریح کرد: در ۶ ماهه ابتدای سالجاری حدود ۴۰ هزار نفر تحت پوشش خدمات درمانی و کاهش آسیب قرار گرفتند، در حال حاضر نیز تعداد ۱۰۷ نفر در مرکز ماده ۱۶ در حال گذراندن دوره درمان خود هستند و تعداد ۱۵۷ نفر نیز در قالب تبصره ۲ ذیل ماده ۱۶ در مراکز درمانی تحت درمان قرار دارند و ظرفیت مرکز ماده ۱۶ استان نیز پایین میباشد.
روحانی فر در پایان گفت: در استان بدنبال راه اندازی مرکز جامع توانمندسازی با استفاده از ظرفیت خیرین هستیم که اقدامات اولیه آن انجام شده است و اگر مشکلات موجود برطرف شود، شاهد راه اندازی این مرکز خواهیم بود.
از ابتدای سالجاری در گلستان؛
۱۶۸ هزار نفر تحت پوشش برنامههای پیشگیری از اعتیاد قرار گرفتند
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان گلستان خبر داد: از ابتدای سالجاری در سمنان، 168 هزار نفر تحت پوشش برنامه های پیشگیری از اعتیاد قرار گرفتند.
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=74984
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان گلستان
- 358 بازدید
- بدون دیدگاه