• امروز : پنج شنبه - ۲۸ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 19 - شوال - 1446
  • برابر با : Thursday - 17 April - 2025
کل پست ها: 73412اخبار امروز : 0
21

سازمان های مردم نهاد، طرح های هدف دار خود را تا ۱۰ روز آینده ارائه دهند

  • کد خبر : 74524
  • ۰۳ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۱
سازمان های مردم نهاد، طرح های هدف دار خود را تا ۱۰ روز آینده ارائه دهند
کارشناس فرهنگی و پیشگیری شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان کردستان گفت: از آنجایی که طرح های پیشگیرانه بلند مدت است نیازمند طرح های هدف دار و بلند مدت هستیم؛ لذا سازمان های مردم نهاد، طرح های خود را تا 10 روز آینده ارائه دهند.

کردستان- جلسه ای با حضور سمن های های استان در مورد راهبردهای شورای هماهنگی و چگونگی کمک هرچه بیشتر به سمن های سطح استان و همچنین تبیین نقشه راه و درخواست ارائه طرح های ویژه از سوی آنها جهت بررسی در شورای هماهنگی با حضور کریمیان معاون توسعه پیشگیری بهزیستی استان در این شورا برگزار شد.
محمدسلیم کریمی، کارشناس فرهنگی و پیشگیری شورا بیان داشت: در حوزه سکونت گاه های غیر رسمی نیاز است که سمن ها حتما وارد میدان شوند و با تهیه بانک اطلاعاتی قوی نهاد های متولی ازجمله شورای هماهنگی و بهزیستی را در ارائه خدمات بهتر به مردم این نواحی یاری رسانند.
وی افزود: طرح های پیشگیری طرح های بلند مدتی است، بنابراین نیازمند طرح های هدف دار بلند مدتی برای اجرای هرچه مطلوب تر این آن ها هستیم، لذا از سمن های فعال سطح استان انتظار داریم که طرح های خود را تا ۱۰ روز آینده جهت جمع بندی و بررسی دقیق تربه این شورا اعلام نمایند.
کارشناس فرهنگی پیشگیری شورا اضافه کرد: ما در نظر داریم در ۶ شهرستان استان شامل بیجار، قروه، سنندج، دیواندره، کامیاران و دهگلان طرح آموزش روستاییان را به اجرا درآوریم و در ۴ شهرستان دیگر استان شامل بانه، مریوان، سروآباد و سقز قرار است طرح آموزش کولبران به اجرا درآید؛ چرا که بر اساس گزارشات رسیده عده ای از ناآگاهی های موجود و باور های غلط در میان روستائیان و کولبران سوء استفاده می کنند.
کریمیان معاون توسعه پیشگیری بهزیستی استان هم در سخنانی اظهار داشت: در حال حاضر در کمپ های موجود سطح استان ۲۱۰ نفر معتاد متجاهر نگهداری می شوند، همچنین در مرکز نگهداری و بازتوانی معتادان امید سنندج نیز دوره نگهداری این بیماران یک ماه بود که با تلاش های فراوان این مدت به ۴ ماه افزایش پیدا کرد که ۳ ماه آن مربوط به اشتغالزایی و آموختن حرفه و مهارت شغلی است؛ چرا که نگاه ما این است که اگر بیمار معتادی پس از سم زدایی و بهبودی بدون داشتن شغلی به جامعه بازگردد، احتمال لغزش دوباره آن بسیار زیاد است لذا بر این شدیم تا این خلاء را نیز پوشش دهیم.
در پایان سمن ها و موسسات مردم نهاد به بیان نقطه نظرات خود پرداختند و برحمایت های همه جانبه و موردی شورای هماهنگی و سازمان های متولی تاکید داشتند.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=74524
  • ارسال توسط :
  • منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان کردستان
  • 329 بازدید
  • بدون دیدگاه