بهروز اکرمی در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی گفت: آگاهی، اطلاعرسانی و آموزش شهروندان نسبت به عوارض سوء مصرف مواد مخدر، بهبود برنامههای کاهش تقاضا را منجر میشود و این موارد مهم باید در دستور کار تمامی اعضای این شورا قرار گیرد.
وی ادامه داد: معتاد متجاهر یک فرد آسیب دیده است که برای تأمین هزینه مواد مورد نیاز خود در برخی موارد به زبالهگردی روی میآورد، بنابراین ساماندهی این افراد بیمار باید به گونهای انجام شود که ضمن حفظ کرامت انسانی، زمینه بازگشت دوباره به سمت مواد مخدر ناهموار باشد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی بیان کرد: مقابله همه جانبه با مواد مخد و اعتیاد نیازمند مدیریت معطوف به نتیجه است که هنوز در سطح ملی نیز یک تصمیم قاطع برای چگونگی ساماندهی معتادان متجاهر اتخاذ نشده است.
اکرمی اظهار کرد: زنگ خطر اعتیاد برای اقشار مختلف مردم به خصوص جوانان و نوجوانان مدتهاست به صدا درآمده و برای جلوگیری از گسترش آن و حداقل کاهش ورودی افراد به این آسیب اجتماعی، باید تمهیدات کاربردی اندیشیده شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: برای ایجاد راهبرد موفق در خصوص مقابله با اعتیاد به عنوان یک آسیب اجتماعی باید یک چشمانداز تعریف و آحاد مردم و مسئولان برای دستیابی به آن بسیج شوند.
در ادامه دبیر شورای هماهنگی ضمن تشکر از تمامی اعضا و دستگاه هایی که در سال ۹۹ در پشبرد اقدامات پیشگیری از اعتیاد، درمان و مقابله ای مثمرثمر بوده اند، گفت: در سال گذشته با وجود ویروس کرونا و محدودیت بسیاری که در اجرای برنامه ها به وجود آورد ولی بسیاری از دستگاه های در فضای مجازی به آگاه سازی و اطلاع رسانی گروه های هدف خود پرداختند و بسیاری از مطالب آموزشی را در کانال ها و شبکه های خود بارگذاری کردند.
ملک حسینی افزود: در سال جاری نیز انتظار می رود با تلاش و همت مسئولین و کارشناسان محترم برنامه ها پربارتر و هدفمندتر از سال گذشته و با تأکید بر فضای مجازی، تهیه و تولید شوند تا بتوان راه مؤثری در پیشگیری از گرایش به مواد مخدر داشته باشد.
وی گفت: در نوروز امسال، طرح ساماندهی معتادین متجاهر را همانند سنوات گذشته داشتیم که امید است با همکاری و مساعدت دستگاه ها برای ترخیص معتادین از مراکز بهبودی و آموزش مهارت های حرفه آموزی آنان تدبیری اندیشیده شود تا برای این افراد بعد از درمان با ایجاد فرایند اشتغال، امکان عود مجدد را کاهش دهیم.
کاهش نرخ شیوع اعتیاد، نیازمند تغییر نگرش مردم و مسئولین است
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: کاهش اعتیاد نیازمند تغییر نگرش مردم و مسئولین در راستای راهبردهای پیشگیرانه است.
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=69966
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان مرکزی
- 402 بازدید
- بدون دیدگاه