• امروز : دوشنبه - ۱۰ آذر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 11 - جماد ثاني - 1447
  • برابر با : Monday - 1 December - 2025
کل پست ها: 76029اخبار امروز : 9
0

فعالیت تمام مراکز کاهش آسیب در استان مرکزی/پیگیری راه‌اندازی سرپناه بانوان

  • کد خبر : 119848
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۶
فعالیت تمام مراکز کاهش آسیب در استان مرکزی/پیگیری راه‌اندازی سرپناه بانوان
مدیرکل بهزیستی استان مرکزی گفت: تمامی مراکز کاهش آسیب اعتیاد و بی‌خانمانی در سطح استان به صورت شبانه‌روزی و فعال در حال ارائه خدمات به معتادان متجاهر، افراد بی‌خانمان و مصرف‌کنندگان تزریقی مواد هستند.

مرکزی ـ محمدعلی اله‌دادی با بیان اینکه هیچ‌کدام از این مراکز تعطیل نیست، اظهار کرد: در اراک سه نوع مرکز اصلی کاهش آسیب فعال است که شامل مرکز سرپناه شبانه آقایان(شلتر) واقع در حاشیه شهر اراک(شهرک ولیعصر – انتهای خیابان معلم به سمت کمربندی) که خدمات اسکان موقت و شبانه، ارائه بسته بهداشتی، یک وعده غذای گرم شام و صبحانه، تأمین محل خواب، پوشاک و ملافه، امکان استحمام و انجام تست سریع HIV را به صورت رایگان به معتادان پرخطر و افراد بی‌سرپناه ارائه می‌دهد.

مدیرکل بهزیستی استان مرکزی، افزود: دو مرکز گذری کاهش آسیب (DIC) نیز در مناطق حاشیه‌ای اراک شامل۲۰ متری کوی علی‌بن‌ابیطالب(ع) و شهرک ولیعصر، روزانه به مصرف‌کنندگان مواد مخدر خدمات آموزش و ارجاع به مراکز ترک اعتیاد و مشاوره ارائه می‌کنند.

وی گفت: موبایل سنتر که تیم سیار کاهش آسیب است نیز با خودروی ون مخصوص در پاتوق‌های مصرف مواد و مناطق آلوده شهر حضور یافته، سرنگ‌های آلوده را در جعبه‌های ایمنی جمع‌آوری کرده و خدمات کاهش آسیب را مستقیماً به معتادان بی‌خانمان ارائه می‌دهد.

اله‌دادی افزود: علاوه بر اراک، در شهرستان‌های ساوه و خمین نیز مراکز مشابه کاهش آسیب در مناطق حاشیه‌ای فعال هستند.

مدیرکل بهزیستی استان مرکزی تصریح کرد: در حال حاضر دو مرکز سرپناه موقت مردان(شلتر) در شهرهای اراک و ساوه، یک مرکز سرپناه موقت بانوان در ساوه(فعال) و مراکز گذری کاهش آسیب (DIC) در سه شهر اراک، ساوه و خمین به صورت روزانه فعال هستند، و مرکز سرپناه بانوان در حال پیگیری برای راه‌اندازی است.

وی تأکید کرد: هدف اصلی این مراکز، کاهش آسیب‌های اجتماعی و بهداشتی ناشی از اعتیاد خیابانی، پیشگیری از شیوع HIV و هپاتیت و فراهم کردن مسیر بازگشت معتادان به جامعه از طریق ارجاع به مراکز درمانی است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=119848

برچسب ها