• امروز : شنبه - ۲۳ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 14 - شوال - 1446
  • برابر با : Saturday - 12 April - 2025
کل پست ها: 73357اخبار امروز : 5
26

۲۰۸ کیلوگرم مواد مخدر در یزد کشف شد

  • کد خبر : 69707
  • ۲۵ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۶
۲۰۸ کیلوگرم مواد مخدر در یزد کشف شد
گفت: در شبانه‌روز گذشته در ۲ عملیات جداگانه ۲۰۸ کیلوگرم مواد مخدر شامل ۱۶۴ کیلوگرم تریاک و بقیه حشیش است از خودروهای عبوری در استان کشف شد.

به گزارش عصر سه‌شنبه پایگاه خبری پلیس، سرتیپ عباسعلی بهدانی‌فرد افزود: در این ارتباط چهار متهم شناسایی، دستگیر و با تشکیل پرونده تحویل مقام قضایی شدند.

وی ادامه داد: متهمان قصد انتقال مواد یادشده را از استان‌های شرق و جنوبی و مسیر یزد به تهران و برخی مناطق شمال کشور داشتند که با هوشیاری ماموران دستگیر شدند .

سال گذشته ۵۳ تن انواع مواد مخدر از قاچاقچیان در استان به دست آمد که ۲۵ درصد نسبت به سال قبل از آن افزایش داشت و حدود ۱۸۰ میلیارد تومان کالای قاچاق نیز کشف شد.

جاده‌های یزد نقش مؤثری در برقراری ارتباط استان‌های جنوبی و شرقی ایران به مرکز کشور دارد و با توجه به موقعیت آن در مسیر کریدور شمال – جنوب و شرق و غرب و بالعکس در برخی مواقع راه‌های این استان برای انتقال کالاهای قاچاق و موادمخدر و نیز قاچاق انسان مورد سوء استفاده قرار می‌گیرد.

روزانه حدود ۴۰۰ هزار دستگاه انواع خودرو سبک و سنگین در جاده‌های استان تردد می‌کند .

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=69707