• امروز : پنج شنبه - ۱۲ مهر - ۱۴۰۳
  • برابر با : 30 - ربيع أول - 1446
  • برابر با : Thursday - 3 October - 2024
کل پست ها: 71693اخبار امروز : 0
26

مرکز جامع درمان و بازتوانی معتادان در ۲۳ استان افتتاح می شود

  • کد خبر : 67639
  • ۲۹ دی ۱۳۹۹ - ۵:۳۹
مرکز جامع درمان و بازتوانی معتادان در ۲۳ استان افتتاح می شود
معاون توسعه، پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی گفت: مرکز جامع درمان و بازتوانی معتادان نیمه اول بهمن ماه امسال در ۲۳ استان کشور افتتاح می شود.

به گزارش ایرنا، فاطمه رضوان مدنی روز شنبه در نشست بررسی و برنامه ریزی ایجاد مرکز جامع درمان و بازتوانی معتادان ایلام افزود: راه اندازی این مراکز از سال ۹۸ در دستور کار بهزیستی قرار گرفته و تاکنون در ۶ استان کشور افتتاح شده است.

وی ادامه داد: بر اساس برنامه ریزی های انجام گرفته با احتساب این مراکز جدید که با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر و رییس سازمان بهزیستی کشور افتتاح خواهد شد ، کل مراکز جامع درمان و بازتوانی معتادان کشور به ۲۹ مرکز افزایش خواهد یافت.

معاون سازمان بهزیستی کشور در خصوص فعالیت این مراکز گفت: طول درمان فرد معتاد در این مراکز به مدت یکسال بوده و افراد پذیرش شده تحت درمان تخصصی، خدمات روانشناسی، پزشکی، آموزش های شغلی و غیره قرار خواهند گرفت.

رضوان مدنی با ذکر اینکه در کنار درمان این افراد خانواده های آنان نیز آموزش های لازم را کسب می کنند، افزود: آموزش های ارایه شده به معتادان و خانواده های آنان در این مراکز تا یکسال خواهد بود.

وی اضافه کرد: همچنین در صورت اشتغال بهبودیافتگان به هریک از این افراد ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات و یا در صورتیکه فردی به عنوان کارفرما زمینه اشتغال ۴۰ نفر از این افراد را فراهم کند، ۲۰ میلیارد ریال تسهیلات با بهره چهار درصد پرداخت می شود.

افزایش ۴۰ درصدی موفقیت بهبودیافتگان با ایجاد مراکز جامع درمان معتادان

معاون توسعه، پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی ایجاد مراکز جامع درمان و بازتوانی معتادان را به عنوان یکی از مراکز جدید بهزیستی که نقش مهمی در تاثیرگذاری عدم بازگشت معتادان به مصرف مواد را دارندف مهم دانست.

رضوان مدنی اظهار کرد: طی بررسی مطالعات و اقدامات ۲۰ سال اخیر در بهزیستی کشور این مساله مورد تاکید قرار گرفت که راهکاری برای افزایش درصد بهبودی و پیشگیری از شکست درمان بکارگیری شود که در این زمینه ایجاد مراکز جامع درمان و بازتوانی معتادان در دستور کار قرار گرفت.

وی یادآور شد: درمان معتادان در گذشته بدون توجه به نوع مصرف فرد و علت اعتیاد با بهره گیری از یک شیوه درمانی انجام می شد که درصد موفقیت آن بین پنج تا ۱۰ درصد بود.

وی اظهار داشت: این در حالی است که با ایجاد این مراکز و درمان تخصصی تر فرد معتاد با توجه به ماده مصرفی آنها و همکاری خانواده، پزشک، روانشناس، مددکار و مدیر مرکز درصد موفقیت بهبودی به ۴۰ درصد افزایش خواهد یافت.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=67639