دوره آموزش تخصصي پيشگيري از اعتياد ويژه روحانيون مستقر در شهرستانهاي بهمئي، گچساران و باشت استان كهگيلويه و بويراحمد برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر كهگيلويه و بويراحمد؛ مختار موسوي کارشناس مواد مخدر نيروي انتظامي در اين دوره آموزشي، استعمال مواد مخدر را مرگ تدريجي افراد ذکر کرد و گفت: کساني که در دام مواد مخدر گرفتار ميشوند اگر به اشتباه خود پي ببرند و بخواهند نجات هم پيدا کنند، راه دشواري در پيش دارند و همه چيز به اراده و انگيزه فرد بستگي دارد.
وي در ادامه با برشمردن انواع مواد مخدر و روانگردانها افزود: هر نوع مواد مخدري مضر است و انواع آن مختلف است و با توجه به شدت و ضعف آنها، باز هم با گذشت زمان سبب مرگ تدريجي افراد خواهند شد.
موسوي نقش همه افراد خصوصاً جامعه روحانيت را بهعنوان مبلغين دين و مورد اعتماد مردم در پيشگيري از مواد مخدر مؤثر دانست و افزود: همه ما به نوعي در جامعه مسئول هستيم و بايد آستين همت را بالا بزنيم و در حفظ و سلامت جامعه تلاش کنيم و مردم نسبت به اين مواد خانمانسوز آگاه سازيم.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر كهگيلويه و بويراحمد۲۴/۱۰/۹۱