• امروز : شنبه - ۶ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 28 - شوال - 1446
  • برابر با : Saturday - 26 April - 2025
کل پست ها: 73478اخبار امروز : 5
7

بیشترین کشف مواد مخدر مربوط به ايران است/ سال ۹۸ در مبارزه با موادمخدر بسیار موفق بودیم

  • کد خبر : 61822
  • ۰۱ تیر ۱۳۹۹ - ۷:۳۵

    به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ اسکندر مومنی در سالروز هفته جهانی مبارزه با مواد مخدر در جمع خبرنگاران، گفت: سال ۹۸ نسبت به چهار دهه اخیر بیشترین کشفیات را شاهد بودیم و بیش از ۹۵۰ تن تریاک، مرفین و هروئین کشف شد. وی گفت: این میزان کشفیات در مقایسه با سال […]

 

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ اسکندر مومنی در سالروز هفته جهانی مبارزه با مواد مخدر در جمع خبرنگاران، گفت: سال ۹۸ نسبت به چهار دهه اخیر بیشترین کشفیات را شاهد بودیم و بیش از ۹۵۰ تن تریاک، مرفین و هروئین کشف شد.


وی گفت: این میزان کشفیات در مقایسه با سال ۹۷ حدود ۲۱ درصد افزایش داشته است.


دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر ادامه داد: در سال ۹۸ تعداد شهدای ما ۵۶ درصد و تعداد جانبازان ما ۶۰ درصد کمتر بوده است.


آقای مومنی گفت: در مقابل؛ کشف سلاح، خودرو، تلفات و کشته‌های اشرار نیز در سال ۹۸ افزایش داشته است.


وی افزود: مصادره اموال نیز بیش از ۵۰ درصد و شناسایی قاچاقچیان بیش از صد درصد افزایش داشته است.


دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: نکته بسیار مهم این است که حدود ۷۳ تا ۷۴ درصد کشفیات ناشی از کار اطلاعاتی بوده و ۲۴ درصد نیز به دلیل کار انتظامی بوده است.


سردار مومنی ادامه داد: حدود ۸۶ درصد کشفیات مربوط به استان‌های شرق شامل ۶ استان است.
 
 سال ۹۸ در مبارزه با موادمخدر بسیار موفق بودیم
دبیر کل ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: سال ۹۸ یک سال بسیار موفقی در امر مبارزه با موادمخدر بود و چهار رویکرد را در حوزه مقابله، درمان، پیشگیری و توانمندسازی دنبال کردیم.


اسکندر مومنی در سالروز هفته جهانی مبارزه با موادمخدر با تشکر از وزارت بهداشت و رسانه‌ها در پیشگیری و درمان بیماری کرونا و زحمات زیادی که در این زمینه کشیده اند، افزود: هر ساله برنامه‌های مختلفی را در هفته جهانی مبارزه با موادمخدر اجرا می‌کردیم، اما باتوجه به شرایط کرونایی و اجرای شیوه نامه بهداشتی امسال امکان همایش نداریم.


وی ادامه داد: خوشبختانه در چند ماه گذشته برنامه‌های مختلفی را با نخبگان، دانشمندان و صاحب نظران در زمینه درمان و پیشگیری و راهکار‌ها و تحول در حوزه مبارزه با موادمخدر برگزار کردیم.


آقای مومنی گفت: در چهار دهه گذشته اقدامات خوبی در حوزه مقابله با موادمخدر انجام شده است.


وی افزود: در حوزه پیشگیری مقداری غفلت شده و در حوزه درمان نیز متاسفانه برخی از معتادانی که بهبود یافتند باز هم به سمت اعتیاد روی آورده اند.


دبیر کل ستاد مبارزه با موادمخدر ادامه داد: البته بایستی شیوه‌های درمانی بازنگری شود و در حوزه توانمندسازی و بازگشت معتادان به جامعه ظرفیت‌های خوبی وجود دارد که در این حوزه خیرین و سازمان‌های مردم نهاد ورود پیدا کرده اند و سه هزار سازمان مردم نهاد در حال فعالیت هستند، گرچه هنوز برخی از این سازمان‌های مردم نهاد برای مشارکت اعلام آمادگی کرده اند.


آقای مومنی گفت: در حوزه مقابله چندین رویکرد را دنبال می‌کنیم که رویکرد اساسی تمرکز بر مبادی ورودی به ویژه شرق کشور، تمرکز بر اقدامات اطلاعاتی و تمرکز بر باند‌های بزرگ است.


وی در حوزه ساماندهی معتادان متجاهر افزود: ساماندهی را اواخر سال ۹۷ در تهران و سایر کلانشهر‌ها و نقاط آلوده آغاز کردیم و خوشبختانه برخی از مناطق به ویژه مناطق مرکزی و جنوبی پایتخت که پاتوقی برای این افراد شده بود جمع آوری شد.


آقای مومنی گفت: با ورود کرونا دیگر نتوانستیم معتادان جدید را جمع آوری کنیم و معتادانی هم که بهبود یافته بودند در همان زمان باید رها می‌شدند و این موجب شد تا چهره پایتخت تغییر کند.


وی افزود: در روز‌های آغاز اسفندماه و شیوع بیماری کرونا جلسه‌ای با مسئولان بهداشتی برگزار و بودجه‌ای برای پیشگیری معتادان و توزیع بسته‌های بهداشتی ارایه شد و اگر می‌گویند معتادان کرونا نمی‌گیرند به خاطر نظارت و پیشگیری در مقابله با کرونا در میان آن‌ها از سوی دستگاه‌های نظارتی بوده است.


دبیر کل ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: اینکه می‌گویند معتادی کرونا نمی‌گیرد صحیح نیست بلکه تعدادی از آن‌ها را جمع آوری کردیم و تست ۳۰ نفر مثبت بود.



منبع: واحد مرکزی خبر ۹۹٫۰۴٫۰۱

 

 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=61822

برچسب ها