رییس مجمع نمایندگان استان مازندران در مجلس یازدهم گفت: خانواده حدود ۷۰ درصد در کاهش معضلات و آسیبهای اجتماعی ناشی از اعتیاد در جامعه نقش دارند و با این رویکرد باید در برنامه های کاهش آسیبهای اجتماعی ناشی از اعتیاد نقش خانواده ها پر رنگ دیده شود.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان، دکتر علی کریمی فیروزجایی در آستانه پنجم تیرماه سالروز جهانی مبارزه با مواد مخدر افزود : استکبار جهانی در راستای اهداف شوم خود آسیب های اجتماعی به ویژه مواد مخدر را برای نابودی جمعیت مولد و جوانان ما در دستور کار قرار داده است.
وی اضافه کرد: هدف اصلی آنها قشرهای جوانان و نوجوانان جامعه ما هستند و با همکاری خانواده ها و آگاهی آنها از مضرات مواد مخدر می تواند آسیب های اجتماعی ناشی از اعتیاد را کاهش دهیم.
وی اظهارداشت: طی ۴۰ سال گذشته کشورمان در عرصه مبارزه با مواد مخدر با تقدیم ۳ هزار و ۸۰۰ شهید در جهان پیشتاز بوده است و هم اکنون بواسطه اهمیت مبارزه با مواد مخدر در جمهوری اسلامی ایران ۷۵ درصد کشفیات جهانی تریاک و ۱۷ درصد مرفین به کشور مان تعلق دارد.
کریمی اظهارداشت: قطعا با تبیین و تشریح درست و اصولی مضرات و آثار زیانبار شیوع مواد مخدر میتوانیم از زیانهای گسترده مادی و معنوی به جامعه جلوگیری کنیم و در این راستا رسانه ها باید با آگاهی بخشی فزاینده طلایه دار این حرکت باشند.
عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر را در کاهش آسیب های اجتماعی ناشی از اعتیاد موثر دانست و بر مشارکت فراگیر تمام اقشار جامعه و دستگاههای متولی تاکید کرد.
وی خاطرنشان کرد : کار مقابله قاطع با پدیده شوم اعتیاد یک کار فرابخشی فرهنگی با گستره وسیع اجتماعی است و تنها یک دستگاه یا قوه نمیتواند ماموریتهای اساسی این حوزه را به سرانجام برساند.
نماینده مردم شهرستان بابل در مجلس شورای اسلامی افزود : باید افزون بر ۶۰ دستگاه و سازمان با مشارکت عمومی مردم بویژه فرهیختگان و نخبگان دانشگاهی و مراکز علمی و تحقیقاتی و نیز صاحبان تریبون و اندیشه در راستای کاهش آسیب های اجتماعی ناشی از اعتیاد همکاری کنند.
وی یادآور شد : با توجه به بند ۵۷ قانون برنامه ششم توسعه در حوزه مقابله با موادمخدر باید با تلاش همه جانبه و اجرای سیاستهای ابلاغی ،مصرف مواد مخدر در کشور به میزان ۲۵ درصد کاهش یابد که در صورت اجرای تکالیف قانونی از سوی دستگاههای مسئول این موفقیت حاصل می شود.
وی به مردم استان مازندران توصیه کرد تا نگاه اصولی به توانمندیهای اجتماعی و نقش آفرینی بیشتر جمعیت جوان و فعال کشور در تحقق اهداف آرمانی جامعه با مشارکت فراگیر ملی در عرصه مقابله با شیوع مواد مخدر از سرمایه های انسانی کشور به عنوان بزرگترین دارایی عمومی مراقبت کنند.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مازندران ۹۹٫۰۳٫۲۵