• امروز : یکشنبه - ۷ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 29 - شوال - 1446
  • برابر با : Sunday - 27 April - 2025
کل پست ها: 73485اخبار امروز : 7
7

تاکید معاون استاندار مرکزی بر لزوم مقابله با اعتیاد کارگری در شرکت های استان

  • کد خبر : 61542
  • ۲۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۹:۱۷

  معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی خواستار بررسی وضعیت مراکز کارگری استان در حوزه اعتیاد و مقابله با اعتیاد کارگری شد. بهروز اکرمی ۲۱ خردادماه در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی، با بیان اینکه نوع نگاه و فعالیت ما در حوزه های مختلف مبارزه با مواد مخدر باید واجد […]

 


معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی خواستار بررسی وضعیت مراکز کارگری استان در حوزه اعتیاد و مقابله با اعتیاد کارگری شد.

بهروز اکرمی ۲۱ خردادماه در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی، با بیان اینکه نوع نگاه و فعالیت ما در حوزه های مختلف مبارزه با مواد مخدر باید واجد شرایط خاصی باشد، افزود: راه اندازی کمپ ماده ۱۵ و ۱۶ جمع آوری خرده فروشان و مبارزه با باندهای مواد مخدر باید دارای وزن باشد و هرچه وزن این اقدامات بالاتر باشد باید انرژی بیشتری اعمال شود.

وی با تاکید بر لزوم بازنگری منظومه مبارزه با مواد مخدر توسط دبیرخانه و با اشاره به اینکه شاید به دلیل شیوع ویروس کرونا نتوان همه معتادان را جمع‌آوری کرد، ولی می‌توان در بخش‌های دیگر کار را پیش برد، گفت: اقدامات باید اثربخش باشد. هر فعالیتی هر قدر هم خوب باشد، اما اثربخش نباشد، نباید انجام شود و حتما باید نتایج اقدامات ملموس باشد و اگر نتیجه کار مشخص نباشد قطعا انگیزه‌ای وجود نخواهد داشت.

وی تصریح کرد: ما مسئولان باید بدانیم در کف خیابان و جامعه هدف چه خبری است. قاچاقچی شرایط و وضعیت را تجزیه و تحلیل و ارزیابی می‌کند و ما نیز باید براساس تحلیل با او مقابله کنیم، قاچاقچی برای اینکه ضرر و زیان بالایی متحمل نشود، محموله های بزرگ خود را خرد کرده است و عملا امروز در حوزه مبارزه با مواد مخدر به جای یک نفر باید با چند نفر مقابله کنیم که گاهی ممکن است کشفیات کاهش ‌یابد و انرژی بیشتری هدر برود.

معاون استاندار مرکزی با تاکید بر اینکه باید دید در مناطق حاشیه‌ای چه خبر است و اقدامات مقابله با خرده فروشان چقدر اثربخش بوده است؟ گفت: توزیع کنندگان خرد در همه جا و در همه زمان‌ها وجود داشته‌اند و مجبوریم علاوه بر برنامه‌های بلندمدت و ویژه یک سری اقدامات روزمره مانند مقابله با خرده‌فروشان را به صورت مستمر انجام دهیم.

وی با اشاره به اعتیاد برخی از کارگران یا پرسنل یک واحد تولیدی بر لزوم فعالیت مشترک بهزیستی و اداره کار و ارائه راهکار در این رابطه تاکید کرد و افزود: مسلما این افراد از سر بیکاری به سمت مواد مخدر نرفته اند پس باید نگاه ویژه‌ای به این مسئله داشت، بر همین اساس اداره ‌کار به همراه بهزیستی و دانشگاه‌ علوم پزشکی با مشارکت شرکت‌ها کار مقابله و رهایی کارگران و پرسنل از بند اعتیاد را دنبال کنند و حتی کار از شرکت‌های بزرگ آغاز شود.

اکرمی با بیان اینکه در حوزه مواد مخدر همواره ورودی وجود دارد، گفت: در حوزه کارگری باید مرتبا این اقدامات وجود داشته باشد و در هر جلسه شورا، بهزیستی و اداره کار، از وضعیت مراکز کارگری و درمان این قشر گزارشی ارائه شود.

وی خواستار انجام تحلیلی درخصوص اثرات کرونا در حوزه مواد مخدر مبنی بر افزایش یا کاهش مصرف و تغییر در نوع مصرف شد و افزود: اگر تحلیل مشخص و کارشناسی از موضوعات نداشته باشیم چطور می‌توان تصمیم‌سازی کرد؟ در شرایط جدید باید تصمیمات متفاوت اتخاذ کرد.

اکرمی تاکید کرد: در حال حاضر اقداماتی چون برگزاری سمینار، چاپ بروشور و … در امر مقابله تاثیری ندارد، همانطور که فروشنده مواد مخدر تحلیل و بررسی می‌کند مسئولان هم باید بیشتر فکر کنند، برای بزرگداشت هفته مبارزه با مواد مخدر نمی‌توان مجددا اقدامات غیراثربخش و سمبلیک مانند نصب بنر را انجام داد و باید اقدامات متفاوت را رقم زد.

به گزارش ایسنا، در این جلسه مصوب شد گزارشی از نیازهای پلیس مواد مخدر تهیه شود، آنچه در استان قابل حل باشد انجام ‌می‌شود و آنجاکه نیاز است از کمک‌های تهران استفاده خواهد شد.


منبع: ایسنا ۹۹٫۰۳٫۲۱

 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=61542

برچسب ها