به مناسبت هفته پژوهش ميزگرد اجتماعي شدن امر مبارزه با مواد مخدر و روانگردانها و تبين طرح ياريگران با حضور دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان، جمعي از اساتيد و دانشجويان فعال در حوزه مبارزه با آسيبهاي اجتماعي در مركز مشاوره دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کرمانشاه؛ علي شمشيري دبير شوراي هماهنگي بارزه با مواد مخدر استان ضمن تقدير و تشكر از برگزار كنندگان اين دورهمي در خصوص اقدامات مداخلهاي براي مهار تسريع روند رو به رشد آسيبهاي اجتماعي بالاخص اعتياد و مواد مخدر گفت: به موازات پيشرفت علم و تكنولوژي و صنعت متاسفانه شاهد رشد تساعدي بسياري از آسيبهاي اجتماعي و در راس آن مواد مخدر هستيم ضمن اينكه در سالهاي اخير به واسطه سود سرشار حاصل از اين تجارت كثيف و تنوع طلبي و تغيير الگوي مصرف شاهد تكثير انواع و اقسام مواد مخدر با عناوين مختلف و تعدد و تكثر نوع مواد مخدر صنعتي و سنتي هستيم.
وي با اشاره به شكاف بين نسلي كه مابين نسل جوان و خانواده هاي آنان ايجاد شده اذعان داشت: بخشي از انحرافات اجتماعي بسياري از جوانان و نوجوانان به همين شكاف بين نسلي برميگردد كه نتيجه آن عدم متقاعد شدن خانوادهها و فرزندانشان ميشود چه بسا بسياري از خانوادهها به دليل عدم اگاهي و در مواقعي با شيوههاي ناآگاهانه موجب ميشوند كه فرزندشان مسير درست را پيدا نكنند و به واسطه دوست ناباب و عدم درك درست از محيط هاي اطراف خود به دام بلا بيفتد.
دبير شورا همچنين با اشاره به تعبير مقام معظم رهبري به جهاد بزرگ در خصوص اقدامات مبارزهاي و انجام امورات پيشگيرانهدر امر مبارزه با مواد مخدر گفت: اقدامات خوبي كه شما دانشجويان در سطح دانشگاهها و محيطهاي فرهنگي وابسته به دانشگاه انجام بدهيد كمتر از اجر مجاهدان در نبرد سربازان در نوار مرز براي دفاع از مرز و بوم اين كشور نيست .
شمشيري با بيان اين مطلب كه يادگيري و آموزش درس مهارت زندگي و تاب آوري در راستاي توانمندسازي جامعه در مواقعي بسيار مهمتر و با ارزشمندتر از دروسي است كه بدون هدف ميگذرانند گفت: متاسفانه به دليل عدم آگاهي و آشنايي كامل با برخي آسيبها شاهد رشد ناميمون بسياري از مشكلات اجتماعي هستيم كه اگر خوب ريشه يابي شوند سرمنشاء آن عدم آگاهي است.
وی با حضور در كلاس درس دانشجويان و بازديد از نمايشگاه كتاب با موضوعات اجتماعي و همچنين ايجاد فضاي پرسش و پاسخ خواستار استمرار و تقويت اين گونه گردهماييها شد.
دانشگاه صنعتي كرمانشاه با داشتن ۲۲۵۰ نفر دانشجو در حوزه پيشگيري از آسيبهاي اجتماعي جزء دانشگاههاي موفق بوده و مركز مشاوره اين دانشگاه در سال گذشته حائز رتبه برتر كشوري شده است.
در همين رابطه نمايشگاهي با هدف معرفي نشريات دفتر پژوهش و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ كتابخانه ديجيتال و كارگاهی برای تشريح طرح ياريگران زندگي در جهت ترويج مباحث پيشگيرانه توسط هريك از دانشجويان به عنوان سفيران پيشگيري از اعتياد برگزار شد.
دانشگاه صنعتي كرمانشاه درسال هاي اخير به دليل تعامل خوبي كه با دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان داشته اقداماتی همچون عضو گيري به تعدد ۳۰۰ نفر از دانشجويان به عنوان كانون همياران، برگزاري اردوهاي دانشجويي، مراسم روز نشاط، برگزاري كارگاههاي آموزشي با موضوع اعتياد و پيامدهاي سوء آن، تجهيز كتابخانه با محتواي ۱۲۰ جلد در بحث اعتيادر ارائه و توزيع بروشور و چاپ آن و برگزاري چندين همايش ويژه والدين در دوره هاي متناوب و …. انجام داده است.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کرمانشاه۹۸٫۱۰٫۰۲