• امروز : یکشنبه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 22 - شوال - 1446
  • برابر با : Sunday - 20 April - 2025
کل پست ها: 73441اخبار امروز : 10
4

۵۳ درصد خانواده‌ها آگاهی در موضوعات مواد مخدر و اعتیاد ندارند

  • کد خبر : 57325
  • ۰۴ آبان ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۷

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گلستان گفت: ۵۳ درصد خانواده‌ها آگاهی‌های لازم را در موضوعات مختلف مواد مخدر و اعتیاد ندارند. به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گلستان؛ محمودرضا روحانی‌فر در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان کردکوی به بیان اهم فعالیت‌ها و برنامه‌های اجرا شده از […]

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گلستان گفت: ۵۳ درصد خانواده‌ها آگاهی‌های لازم را در موضوعات مختلف مواد مخدر و اعتیاد ندارند.


به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گلستان؛ محمودرضا روحانی‌فر در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان کردکوی به بیان اهم فعالیت‌ها و برنامه‌های اجرا شده از بدو انقلاب تاکنون در زمینه‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری پرداخت و گفت: با وجود تمامی اقدامات و تلاش‌ها، متاسفانه شاخص‌ها نشان‌دهنده  کاهش سن اعتیاد، افزایش معتادان زن، افزایش اعتیاد در بین شاغلین و متاهلین، گرایش اعتیاد به سمت روستاها، افزایش عوامل اعتیاد، افزایش تعداد مصرف‌کنندگان در سطح کشور و استان، تاثیرات اعتیاد بر جرائم و آسیب‌های اجتماعی، افزایش کشفیات و… می‌باشد که این امر یک تهدید جدی برای نظام است که تاثیرات مخرب آن به بخش‌های مختلف بویژه در بخش سلامت جامعه سرایت خواهد کرد.


وی در ادامه؛ مواد مخدر را چهارمین بحران و پنجمین اقتصاد سودآور در جهان قلمداد و بیان کرد: مواد مخدر و اعتیاد از دغدغه‌های مسئولین نظام و بخصوص مقام معظم رهبری است که از اعتیاد بعنوان اولویت اول آسیب های اجتماعی و ام الفساد نام بردند که ریشه بسیاری از آسیب‌ها و معضلات اجتماعی از قبیل طلاق، خودکشی، فقر و بیکاری و… از آن ناشی می‌شود.


دبیر شورا بیان داشت: به منظور مبارزه جدی با مواد مخدر و اعتیاد، باید بطور مستمر در حوزه کاهش تقاضا و مقابله بطور همزمان فعالیت کرد و هر دو بخش را تقویت و حمایت نمود تا بتوان گامی موثر در این راه برداشت. همچنین در این راه باید انگیزه لازم و اعتقاد راسخ در بین مسئولین وجود داشته باشد و در جهت اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به عموم مردم گام بردارند، زیرا حدود ۵۳ درصد خانواده ها آگاهی های لازم را در موضوعات مختلف مواد مخدر و اعتیاد ندارند.


روحانی فر گفت: و در این امر آنچه مهم است، تقویت اعتقادات و باورهای دینی و استفاده از ظرفیت مساجد، منبرها و هیئت های مذهبی، پایگاههای مقاومت بسیج و روحانیون و ائمه جماعات می‌باشد.


دبیر شورا بر اجرای طرح یاریگران زندگی که تهیه تدوین و ابلاغ شده است و از ابتدای مهر ماه سال جاری آغاز و تا پایان برنامه ششم توسعه سال ۱۴۰۰ ادامه خواهد یافت تاکید کرد و افزود: این طرح در سه حوزه فرهنگی و پیشگیری، درمان و کاهش آسیب معتادان و حوزه صیانت و حمایت‌های اجتماعی از بهبود یافتگان به مرحله اجرا درخواهد آمد. همه دستگاههای عضو شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان به نوعی در این طرح مشارکت داشته و با شورا همکاری خواهند داشت، برای هر یک از دستگاهها در حوزه های ذیربط وظایفی تعریف گردیده است که علاوه بر وظایف ذاتی، دستگاهها ملزم به اجرای برنامه ها  و همکاری با سایر دستگاهها در حوزه های مربوطه خواهند بود.


وی در ادامه اظهارداشت: در این طرح سعی بر این شده است که با الهام گرفتن از طرحهای نوآورانه وخلاقانه با استفاده از ظرفیتهای موجود و بهره مندی از فناوری‌های نوین و فضای مجازی دسترسی به امکانات آموزشی و فرهنگی در جامعه گسترش پیدا کرده و انزجاروتنفر از مواد مخدر اشاعه یابد.


روحانی فر در پایان متذکر شد؛موضوع مواد مخدر و اعتیاد با توجه به بحرانی شدن و حساسیت موضوع باید در سرلوحه و اولویت برنامه های مسئولین و دغدغه اصلی خانواده ها قرار داشته باشد و با احساس مسئولیت ،همدلی و همراهی و با استفاده از کلیه امکانات و ظرفیت‌ها و آگاهی بخشی به اقشار مختلف مردم ، بتوانیم در مسیر کاهش شیوع و بروز  اعتیاد گام برداریم.


منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گلستان۹۸٫۰۸٫۰۴

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=57325

برچسب ها