• امروز : چهارشنبه - ۱۹ شهریور - ۱۴۰۴
  • برابر با : 18 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Wednesday - 10 September - 2025
کل پست ها: 74837اخبار امروز : 0
13

افزایش دانش و آگاهی اقدامی مناسب علیه مواد مخدر است

  • کد خبر : 57212
  • ۲۸ مهر ۱۳۹۸ - ۱۹:۵۴

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان فارس گفت: باید هوشیار سازی، افزایش دانش و آگاهی آحاد جامعه به‌ویژه نوجوانان و جوانان در جهت مبارزه با پدیده شوم مواد مخدر در دستور کار باشد. به گزارش روابط عمومی دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس، محمدرضا ابراهیمی در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با […]

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان فارس گفت: باید هوشیار سازی، افزایش دانش و آگاهی آحاد جامعه به‌ویژه نوجوانان و جوانان در جهت مبارزه با پدیده شوم مواد مخدر در دستور کار باشد.


به گزارش روابط عمومی دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس، محمدرضا ابراهیمی در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان بوانات که در محل فرمانداری آن شهرستان برگزار شد، بیان داشت: باید تمامی اقشار در سطح جامعه با جدیت، دلسوزی و احساس مسئولیت در جهت کاستن مُعضل اجتماعی مواد مخدر تلاش کنند.


وی افزود: برای مقابله با مواد مخدر باید از قابلیت‌ها و ظرفیت‌های جامعه ازجمله نهادهای دینی و سازمان‌های غیردولتی و مردمی به بهترین نحو استفاده شود.


دبیر شورا در ادامه مواد مخدر را یکی از مهم‌ترین وجدی‌ترین آسیب‌های اجتماعی دانست و گفت: باید ضمن اطلاع‌رسانی اصولی و درست، خانواده‌ها را با آسیب‌های اجتماعی ناشی از مواد مخدر آشنا نموده و آن‌ها را در مسیر مبارزه با پدیده شوم مشارکت دهیم.


ابراهیمی با اشاره به نقش مؤثر رسانه‌های گروهی در جهت مبارزه همه‌جانبه علیه مواد مخدر، گفت: رسانه‌ها بهترین ابزار برای انتشار سریع اطلاعات و حقایق علمی در میان جمعیتی گسترده هستند و کار آیی اصلی آن‌ها هوشیار سازی، افزایش دانش و آگاهی، موج‌آفرینی و ایجاد انگیزه برای اقدام مناسب در جهت مبارزه با پدیده شوم مواد مخدر و کاهش آسیب‌های ناشی از آن در سطح جامعه خواهد بود.


وی ضمن تشریح سطوح انتظارات در جهت مقابله همه‌جانبه با مواد مخدر، گفت: شوراهای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان‌ها در امر مبارزه با پدیده شوم مواد مخدر و روان‌گردان‌ها نقش اساسی دارند ازاین‌رو انتظار داریم این شوراها فعالیت‌ها و اقدامات خود را به‌منظور کاهش آسیب‌های ناشی از اعتیاد به مواد مخدر را افزایش دهند.


در ادامه این جلسه فرماندار و سپس اعضای شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان بوانات به تشریح اقدامات صورت پذیرفته و بیان نقطه نظرات و پیشنهاد‌های کاربردی در حوزه مبارزه با مواد مخدر پرداختند.


منبع: روابط عمومی دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس۹۸٫۰۷٫۲۸

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=57212

برچسب ها