استاندار زنجان گفت: زنجان استان پایلوت در اجرای طرح پیشگیری از اعتیاد است.
به گزارش ایسنا، فتحالله حقیقی پیش از ظهر امروز در جلسه گفتوگوی مشترک با زنان مدیر، کارآفرین و فعال اقتصادی استان، ضمن تبریک هفته نیروی انتظامی، اظهار کرد: وقتی صحبت از شایستگی نیروی انتظامی به میان میآید باید به دو نکته توجه کرد که یکی تغییرات پیرامونی و دوم، شاخصهای داخلی مورد توجه قرار گیرد که ارزش نیروی انتظامی را در جامعه هویدا میشود.
این مسئول ادامه داد: اولین کاری که در استان انجام شد، ایجاد نقشه راه عملی در حوزههایی از قبیل اقتصاد، صنعت، معدن، اجتماعی، سیاسی و امنیتی بود همچنین دیگر اقدام انجام شده در این راستا، حذف پروژههای موازی بود.
وی با اشاره به تدوین نقشه راه استان، افزود: امروز نقشه راه برای همه قابل رصد است و برای حضور مدیران ملی و وزیران در استان نیز بر اساس نقشه راه عمل شده است.
حقیقی تصریح کرد: در حوزه اجتماعی، نقشه راه عملیاتی تنظیم شده و سعی شده موازیکاری در ادارات و حتی دانشگاهها اتفاق نیافتد و موضوع دیگری که در استان انجامشده بحث تدوین منظومه روستایی بوده تا بتوان پروژهها را عادلانه تقسیم شود و به زودی برای روستاها شناسانه صادر خواهد شد.
استاندار زنجان با بیان اینکه کمیته رصد اشتغال ایجاد شده تا توزیع شغل در جامعه رصد شود، اظهار کرد: امسال جشنواره اقوام و عشایر در ۲۴ روز در زنجان برگزار شد که این امر نشان از قدرت و ظرفیت زنجان در بحث گردشگری است؛ همچنین هفته فرهنگی در همه شهرستانهای زنجان برگزار شد.
نماینده عالی دولت در استان زنجان، از اجرای پایلوت پیشگیری از اعتیاد در زنجان خبر داد و گفت: استان زنجان کمتر از ۲۵۰ معتاد متجاهر دارد و پیشگیری از اعتیاد که مدنظر مقام معظم رهبری نیز بوده، به صورت پایلوت در زنجان اجرا میشود؛ همچنین بحث پیشگیری از طلاق نیز در زنجان به صورت پایلوت اجرا میشود که آموزشها در رابطه با ازدواج به ۶ ساعت رسیده است.
وی یادآور شد: حضور بانوان در جامعه فقط به معنی مدیر شدن نیست، ولی باید توجه داشت که اشکالی ندارد که خانمی شغل خانهداری را داشته باشد. اگر بتوان در اشتغال و علمآموزی به بانوان کمک کرد، کار ارزشمندی اتفاق افتاده است.
این مسئول خاطرنشان کرد: در حال حاضر حدود ۷۰ نفر از خانمها از آموزشهای سطح بالایی بهرهمند شدهاند و تاکنون یک معاون استاندار، ۴ مدیرکل، ۸ معاون مدیرکل و ۶۳ مدیر در سطح استان از میان بانوان انتخاب شده است.
در ادامه مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری زنجان، اظهار کرد: در حال حاضر یکی از مباحث اساسی در زمینه توسعه، میزان بهرهگیری درست و منطقی از تواناییهای و استعدادهای نیروی انسانی هر جامعه است و نقش اشتغال در پویایی زندگی انسان انکارناپذیر بوده و میتوان آن را کانون ارتباط انسانی و اجتماعی تلقی کرد.
ماهرخ بلوری ادامه داد: توجه به توسعه سلامت، تندرستی و کارآفرینی موجب افزایش جایگاه بانوان در استان زنجان شده که این مهم با شبکهسازی و ایجاد ارتباط بین زنان از بخشهای مختلف محقق میشود.
وی با اشاره به جمعیت زنان استان زنجان، ادامه داد: در حال حاضر نیم میلیون از جمعیت استان را زنان تشکیل میدهد و این جمعیت مسئولیت فرهنگپذیر کردن نسل آتی را بر عهده دارند. لازم به توجه است که شناخت نیاز و رسیدگی به این نیازها می تواند موجب افزایش فعالیت بانوان شود.
این مسئول تصریح کرد: در حال حاضر در استان زنجان ۴۴ درصد دانش آموختگان و ۲۴ درصد هئیت علمی دانشگاهها در استان زنجان، بانوان هستند.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری زنجان خاطرنشان کرد: باور استاندار زنجان به توان بالای بانوان موجب شده تا بانوان بیشتری در سمتهای اجرایی استان حضور داشته باشند.