• امروز : چهارشنبه - ۱۹ شهریور - ۱۴۰۴
  • برابر با : 18 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Wednesday - 10 September - 2025
کل پست ها: 74837اخبار امروز : 0
14

نقش بسیج مردمی در برخورد با آسیب‌های اجتماعی بسیار مؤثر است

  • کد خبر : 56917
  • ۱۴ مهر ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۷

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان فارس گفت: در مسیر مبارزه با مواد مخدر باید بسیجی‌وار وارد میدان نبرد شد. به گزارش روابط عمومی دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس، محمدرضا ابراهیمی در دیدار با سردار غیاثی فرمانده سپاه فجر فارس، گفت: اعتیاد و مواد مخدر باعث بروز آسیب‌های اجتماعی و […]


دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان فارس گفت: در مسیر مبارزه با مواد مخدر باید بسیجی‌وار وارد میدان نبرد شد.


به گزارش روابط عمومی دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس، محمدرضا ابراهیمی در دیدار با سردار غیاثی فرمانده سپاه فجر فارس، گفت: اعتیاد و مواد مخدر باعث بروز آسیب‌های اجتماعی و بزهکاری‌های همچون سرقت، طلاق، قتل، همسر و کودک‌آزاری می‌شود.


وی افزود: پدیده شوم مواد مخدر یکی از مُعضلات بهداشتی، روانی و اجتماعی جامعه امروزی است که در صورت عدم کنترل و پیشگیری می‌تواند صدمات جبران‌ناپذیری بر پیکره‌ی جامعه وارد آورد.


دبیر شورا با اشاره به تأثیرگذار بودن بسیج در عرصه پیشگیری از اعتیاد، گفت: با کمک نیروی مردمی بسیج می‌توانیم پیشگیری از اعتیاد و آسیب‌های ناشی از آن را در جامعه نهادینه کنیم.


ابراهیمی افزود: بسیج از پایگاه‌های مردمی خوبی برخوردار است که همین امر نقطه قوتی است تا از توانایی و ظرفیت آن در جهت فرهنگی و پیشگیری اولیه از اعتیاد استفاده نماییم.


وی در ادامه گفت: بسیج با استفاده از نیروهای مردمی که در پایگاه‌ها دارد می‌تواند تمامی اقشار جامعه و گروه‌های هدف را با آگاه‌سازی و اطلاع‌رسانی از آسیب‌های اجتماعی خصوصاٌ معضل مواد مخدر مصون دارد.


این مقام مسئول اظهار داشت: در عرصه مبارزه با مواد مخدر ضروری است از مشارکت فکری و عملی مردم در قالب تشکل‌های سازمان‌یافته و نیروهای بسیج مردمی استفاده کرد.


وی در پایان این دیدار گفت: در مسیر مبارزه با مواد مخدر باید بسیجی‌وار و با نگاه اعتقادی و جهادی وارد میدان نبرد شد چراکه تجربه نشان داده که نقش بسیج مردمی در برخورد با آسیب‌های اجتماعی بسیار مؤثر و بانفوذ بوده است.


منبع: روابط عمومی دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس۹۸٫۰۷٫۱۴

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=56917

برچسب ها