• امروز : چهارشنبه - ۲۰ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 11 - شوال - 1446
  • برابر با : Wednesday - 9 April - 2025
کل پست ها: 73347اخبار امروز : 12
10

استفاده از ظرفیت ائمه جمعه و جماعات در کنترل آسیب‌های اجتماعی

  • کد خبر : 56876
  • ۱۱ مهر ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۲

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر ایلام بر نقش موثر ائمه جمعه و جماعات در فرهنگ سازی و تاثیر عمیقی که بر مردم دارند، تاکید کرد. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان ايلام، به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس آقای دکتر کرمشاهی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر […]

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر ایلام بر نقش موثر ائمه جمعه و جماعات در فرهنگ سازی و تاثیر عمیقی که بر مردم دارند، تاکید کرد.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان ايلام، به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس آقای دکتر کرمشاهی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر با حجت السلام و المسلمین کریمی تبار نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام دیدار و گفتگو کردند.


دکتر کرمشاهی در این دیدار گفت: به منظور اجتماعی شدن امر مبارزه با مواد مخدر اقدامات بسیاری در استان صورت گرفته و همکاری بین دستگاه‌های استانی مطلوب می‌باشد.


وی افزود: ائمه جمعه و جماعات و مبلغان دینی معزز همکاری بسیار خوبی دارند که از نشانه‌های آن تفاهمنامه‌ای است که به منظور انجام همکاری های فرهنگی و پیشگیری مابین حوزه علمیه خواهران استان با دبیرخانه شورای هماهنگی استان منعقد شده است.


دبیر شورا با توجه قرار گرفتن در ایام اربعین حسینی و تردد حدود ۲ میلیون نفر زائر حسینی در این ایام از مرز مهران  بر آگاهی بخشی زوار در خصوص داروهای غیرمجازی که ممکن است توسط زوار عتبات عالیات حمل شده و باعث مشکلات قانونی برای آنان در کشور عراق شود، تاکید و خواستار استفاده از ظرفیت ائمه جمعه و جماعات و مبلغان مذهبی در این خصوص شد.


همچنین در این دیدار نماینده ولی فقیه ضمن تبریک و گرامیداشت هفته دفاع مقدس و تشکر از شورای هماهنگی به خاطر اقدامات بسیار خوب که در همه حوزه های مبارزه با مواد مخدر داشته است، گفت: ائمه جمعه و جماعات و مبلغین مذهبی ظرفیت مناسبی هستند که همکاری لازم جهت کنترل این بلای شوم با دبیرخانه شورای هماهنگی و دستگاههای ذی ربط استانی خواهند داشت.


منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان ايلام۹۸٫۰۷٫۱۱

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=56876

برچسب ها