استاندار مازندران گفت: برای نتیجه بخش بودن مبارزه با مواد مخدر باید جامعه برای این فرایند مهم بسیج شود.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران، احمد حسینزادگان افزود: در راستای بسیج همگانی برای مبارزه با مواد مخدر نیاز است تا ساز و کاری پیشبینی شود که تشکلهای مردمنهاد و سمنها بهعنوان نمایندگان اصلی وارد این کارزار شوند.
وی خاطرنشان کرد: تشکلهای مردمنهاد و سمنهای مرتبط به دلیل جایگاه مردمی در جامعه بیش از دستگاهها و سازمانهای حاکمیتی و دولتی میتوانند در کاهش ابتلاء به اعتیاد در جامعه موثر باشند.
رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران اظهار داشت: تجربه نشان داده که مشارکت و حضور تشکلهای مردمنهاد به نمایندگی از جامعه در کاهش آسیبهای اجتماعی از جمله اعتیاد موفقیتآمیز بوده و باید از تجربه جهانی نیز در این ارتباط بهرهمند شویم.
رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان با اشاره به اراده جدی نظام برای مبارزه با مواد مخدر اضافه کرد: همه ما بهعنوان مسوولان نظام جمهوری اسلامی باید تمام فرایندی که باعث کاهش آسیبهای اجتماعی ناشی از اعتیاد بر پیکره جامعه میشود را به کار بگیریم.
وي افزود: استكبار جهاني براي مقابله با انقلاب اسلامي در طول ساليان پس از پيروزي انقلاب اسلامي از راههاي مختلفي وارد شدهاند تا بتوانند به اين نظام آسيب برسانند و يكي از آن راهها آلوده كردن جوانان ما به استعمال مواد مخدر بود.
نماینده عالی دولت در مازندران با مثبت ارزیابی کردن مبارزه با مواد مخدر در جامعه اظهارداشت: باید این روند با تجهیز امکانات و بهرهگیری از تجربیات جامعه به خصوص تشکلهای مردمنهاد و آگاهسازی خانوادهها و جوانان نسبت به خطرات ناشی از اعتیاد و مصرف مواد مخدر ادامه یابد.
حسین زادگان اظهارداشت: ابزارها و شیوه های مبارزه با مواد مخدر نیز باید به روز شوند چراکه با ابزارهای قدیمی و تاریخ گذشته نمیتوان موفقیت زیادی در ارتباط با مبارزه با این مواد افیونی داشت.
مبارزه با مواد مخدر باید روزآمد شود
حسین حسن نژاد معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار مازندران گفت: مبارزه با مواد مخدر باید با ابزار و تجهیزات روزآمد و بهرهگیری از تجربیات گذشته صورت گیرد.
وی افزود: روزآمد کردن ابزار و تجهیزات مبارزه با مواد مخدر به معنای آشنایی با مواد مخدر صنعتی روز و آگاهسازی جامعه در مواجهه با این مواد است.
معاون استاندار اضافه کرد: قاچاقچیان موادمخدر هر روز مواد صنعتی جدیدی را وارد بازار میکنند که مبارزه با این مواد و آگاهسازی جامعه نیازمند شناخت این مواد است.
حسننژاد خاطرنشان کرد: اگر دستگاههای فرهنگی و اجتماعی ما با این مواد آشنا نباشند، نمی توانند اطلاعرسانی درستی نسبت به مضرات این مواد به جامعه هدف داشته باشند.
وی بر ضرورت آشنایی با مواد مخدر صنعتی روز و بهره گیری از تجهیزات روزآمد تاکید کرد.
معاون استاندار مازندران هماهنگ شدن دستگاههای فرهنگی و اجتماعی مبارزه با مواد مخدر را از دیگر راهکارها برای تاثیرگذاری این مبارزه دانست.
حسن نژاد خاطرنشان کرد: نباید در این ارتباط به صورت جزیرهای عمل کرد و هر دستگاهی به گونهای که تشخیص میدهد، وارد کارزار شود.
وی یادآور شد: انتظار ما از دستگاههای فرهنگی و اجتماعی این است که با تمام توان برای مبارزه با مواد مخدر وارد میدان شوند و تاکنون این ورود کمرنگ بوده است.
وی اظهارداشت: اگر دستگاههای فرهنگی به طور جدی وارد این کار نشوند، چه بسا این آسیب اجتماعی در آینده به داخل همین دستگاهها نیز نفوذ خواهد کرد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران مردمی کردن مبارزه و به میدان کشاندن تشکلها و سمنهای مردمی را از دیگر راهکارها برای اثرگذاری مثبت مبارزه با مواد مخدر بیان کرد.
حسننژاد اضافه کرد: تشکلهای مردمنهاد و سمنهای مردمی از جایگاه خوبی در جامعه برخوردارند و بخشی از جامعه را نمایندگی میکنند.
وی اظهار داشت: در چنین فرایندی تاثیرگذاری کارکرد آنها در امر مبارزه در جامعه بیشتر میشود و این تشکلها بهتر میتوانند جامعه را نسبت به مضرات این مواد آگاه کنند.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران۹۸٫۰۶٫۱۳