• امروز : جمعه - ۱۹ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 12 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Friday - 9 May - 2025
کل پست ها: 73592اخبار امروز : 0
1

برگزاري كارگاه‌هاي آموزشي پيشگيري اوليه از اعتياد ويژه حوزه علميه و سپاه پاسداران در گيلان

  • کد خبر : 5581
  • ۰۳ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۵

كارگاه‌هاي آموزشي پيشگيري اوليه از اعتياد ويژه حوزه علميه و سپاه پاسداران شهرستان‌هاي استان گيلان برگزار شد.به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان گيلان؛ براساس تفاهم‌نامه منعقده توسط سازمان تبليغات اسلامي با ستاد مبارزه با مواد مخدر، كارگاه‌هاي پيشگيري اوليه از اعتياد و مهارت‌هاي زندگي با حضور اساتيد تربيت كادر متخصص […]

كارگاه‌هاي آموزشي پيشگيري اوليه از اعتياد ويژه حوزه علميه و سپاه پاسداران شهرستان‌هاي استان گيلان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان گيلان؛ براساس تفاهم‌نامه منعقده توسط سازمان تبليغات اسلامي با ستاد مبارزه با مواد مخدر، كارگاه‌هاي پيشگيري اوليه از اعتياد و مهارت‌هاي زندگي با حضور اساتيد تربيت كادر متخصص براي مبلغان و خواهران حوزه علميه به‌منظور جلوگيري از شيوع اين بلاي خانمانسوز در شهرستان‌هاي رشت و صومعه سرا و ماسال برگزار شد.

اين كارگاه‌ها با حضور كمال عبادزاده رياست دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان و جمعي از مبلغان و خواهران حوزه هاي علميه سپاه و بسيج شهرستان‌ها و اساتيد با محوريت پيشگيري اوليه از اعتياد برگزار و شركت‌كنندگان به بحث و تبادل نظر و اساتيد به بيان روش‌هاي مهارت‌هاي زندگي و راههاي پيشگيري از اعتياد پرداختند.

عبادزاده در اين كارگاه‌ها به تشريح وضعيت موادمخدر، مبارزه با اين پديده شوم و اقدامات شوراي هماهنگي استان و شوراي فرعي شهرستان و كميته‌ها پرداخت و گفت: موادمخدر موضوعي اجتماعي است و اقداماتي كه حول اين موضوع انجام مي‌شوند بايد اجتماع محور باشد.

وي بر اجراي برنامه‌هاي فرهنگي و پيشگيري تاكيد كرد و گفت: بحث فرهنگي براي ما در امر مبارزه با موادمخدر هزينه كمتري خواهد داشت و اثرگذاري آن ريشه‌اي خواهد بود، لذا هرچه بر اطلاعات و آگاهي جامعه افزوده شود، آن جامعه آسيب كمتري خواهد ديد.

رييس دبيرخانه شوراي استان ادامه داد: حوزه‌هاي علميه با ظرفيت بسيار بالا و ارزشمند مبلغان ديني و روحانيون بزرگوار كمك شايان توجهي خواهند داشت از طرفي چالش مواد مخدر كل اجتماع را در برگرفته و همه بايد در كنترل اين معضل اجتماعي كمك كنند.

عبادزاده همچنين گفت: ورود سپاه و بسيج در اين موضوع، استفاده از اين ظرفيت و فرصت بوجود آمده است و اينكه بدون هيچ چشم‌داشتي و با كمترين هزينه ممكن ما را ياري خواهندكرد، بايد كه توجه‌ بيشتري داشته باشيم و ظرفيت‌ها را شناسايي كنيم و از اين ظرفيت و فرصت‌هاي بوجود آمده استفاده نمائيم.

منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان گيلان۹۲٫۱۲٫۳ 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=5581

برچسب ها