دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان کرمانشاه اعلام کرد که نرخ شيوع اعتياد در استان به متوسط كشوري رسيده است.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کرمانشاه؛ علی شمشیری در نشست خبري با حضور معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکي و مديركل سازمان بهزيستي استان و جمعي از اصحاب رسانه که در محل سالن جلسات دبيرخانه شورا برگزار شد، با اشاره به اقدامات خوب دانشگاه علوم پزشكي و سازمان بهزيستي به عنوان دو ركن تاثيرگذار در كاهش آسيب گفت: استان كرمانشاه از نظر نرخ شيوع مصرف در ساليان گذشته در زمره استانهاي پرخطر بود اما اقدامات موثري كه در چند سال اخير انجام شد و طبق آمارهاي رسمي كشور، نرخ شيوع اعتياد در كرمانشاه به متوسط كشوري رسيد.
وی با اشاره به آسيبهاي ناشي از اعتياد و تاثيرات سوء آن بر ساير بزههاي اجتماعي افزود: ريشه كني اعتياد از محالات است و تا زماني كه يك معتاد هم در جامعه داشته باشيم دغدغه اين مساله نميگذارد كه از فعاليتهاي مقابلهاي و پيشگيرانه غافل شويم.
دبیر شورا با بیان اینکه ۲۷۵ میلیون نفر در جهان تجربه مصرف یکبار مواد مخدر را در زندگی خود دارند، اظهار داشت: ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر از سنین ۱۵ تا ۶۴ سال در کشور ایران نيز بخشي از اين آمار جهاني هستند .
شمشیری تاکید کرد: فرهنگسازی بسیار مهم است و برای مبارزه با مواد مخدر باید روی پیشگیری تمرکز کرد و به محلات آسیبپذیر و خانوادههای در معرض خطر بیشتر توجه کرد.
اين مسئول با بيان اين مطلب كه پيشگيري بهتر از درمان است، اظهار داشت: اهميت اين حوزه تا حدي است كه بر اساس تدابير مقام معظم رهبري (مدظله العالی) مقرر شد كه حداكثر توجهات به حوزه فرهنگي نيل پيدا كند و اعتباري دائم نيز براي اين حوزه اختصاص داده شود. بنابراين لازم است با برنامه ريزي و اقدامات فرهنگي موثر و مستمر اوقات فراغت خصوصا قشر جوان و نوجوان را فراهم كنيم و از وسوسه شدن آنان به سمت اعتياد جلوگيري کنیم.
در اين نشست همچنين معاونت درمان دانشگاه علوم پزشكي و مديركل سازمان بهزيستي استان با تشرح فعاليتها و اقدامات حوزه آسيبهاي اجتماعي به پرسشهاي خبرنگاران پاسخ دادند.
منبع:روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کرمانشاه۹۸٫۰۴٫۱۰