استاندار کرمانشاه گفت: مواد مخدر به نوعی سرچشمه آسیبهای اجتماعی است که شیوع آن موجب آسیب و کاهش سرمایههای اجتماعی میشود.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کرمانشاه؛ مهندس بازوند استاندار کرمانشاه ضمن عرض خیرمقدم و تشکر از مسئولین ستاد که کرمانشاه را میزبان این نشست منطقهای برای تعاملات اطلاعاتی کمیته مقابله با عرضه قرار دادند، اظهار داشت: مواد مخدر به نوعی سرچشمه آسیبهای اجتماعی است که شیوع آن موجب آسیب و کاهش سرمایههای اجتماعی میشود.
وی با بیان اینکه مواد مخدر دو پیامد را بدنبال دارد که کاهش سرمایه اجتماعی اولین پیامد آن و کم رنگ شدن حس حکومت داری پیام بعدی موضوع است که نظامهای سلطه برای کم رنگ کردن نقش سرمایه های اجتماعی به ترویج مواد مخدر اقدام میکنند، هر چند در کشور، سرمایههای اجتماعی تهدیدات دشمن را به فرصت تبدیل میکنند و نمونه بارز آن حضور گسترده و چشمگیر در راهپیمایی عظیم ۲۲ بهمن سال گذشته بود که با افزایش ۴۰ درصدی این سرمایه و سیل خروشان جمعیت حاضر در صحنه بود و قوت قلب مسئولین نظام شد که اقدامات و نقشههای دشمنان را نقش بر آب کرد بنابراین وظیفه شرعی و انسانی مسئولین حفظ و تقویت این سرمایه اجتماعی میباشد.
مهندس بازوند استاندار و رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمانشاه با ابراز امیدواری از نتایج این هماندیشی به جهت تقویت سرمایههای اجتماعی و تقویت حس حکومتداری در بین آحاد جامعه از همه حاضران خواست که در راستای تحقق مصوبات این جلسه اهتمام لازم را انجام دادند.
در ادامه دکتر عمرانی معاون قضایی دادستان کل کشور ضمن تشکر از برگزاری چنین جلسهای بیان داشت: در دورهایکه به فرمان حضرت آقا نیاز به تحول است اینکه با کار میدانی و در میدان عمل با دلسوزی باید ورود کنیم و با اتفاقاتی که اخیراً در حوزه ستاد دارد پیگیری میشود افق روشنی پیش رو است که با همت و تلاش تک تک شما عزیزان و پیگیری دوستان در ستاد بر این مشکلات فائق خواهیم آمد.
وی افزود: ما و همکارانمان در حوزه قضایی به عنوان قسم خورده در این حوزه و در راستای حل و فصل مسائل مبتلا به در خدمت عزیزان هستیم و حمایت خواهیم کرد و با این ابتکار عمل عزیزان در کرمانشاه حتماً مشکلات قضایی مربوط به حوزه سرزمینی در این سه استان حل خواهد شد.
عمرانی با بیان اینکه هم باید خودمان را برای نگهداری و حفاظت از بهترین سرمایه های اجتماعی هزینه کنیم و در این مسیر با توکل بر خدا برای حل مشکلات و هموار نمودن مسیر برای گام دوم انقلاب از هیچ کوششی فروگذار نباشیم.
همچنین سردار زاهدیان رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا تشریح برنامهها و محورهای کاری برای اعضاء مقابله ای استانهای یاد شده بر همگرائی و اقدام و عمل در حوزههای سرزمینی مشترک با تعاملات بیشتر تأکید و توصیه های لازم را به اعضاء جلسه ارائه کرد.
سردار اصلانی معاون مقابله با عرضه و امور بین الملل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور نیز با برشمردن شرح وظائف دستگاههای زیربط و جمعبندی پیشنهادات ارائه شده مقرر شد که دستگاههای حوزه مقابله در سه استان کرمانشاه، ایلام و لرستان ضمن تهیه نقشه راه متناسب با شرایط موجود و اقدامات هماهنگ در این حوزه بخصوص تعاملات اطلاعاتی و همکاری متقابل را با هم داشته باشند.
در ادامه معاونین سیاسی و امنیتی و چند نفر از حاضران به نمایندگی از استانهای کرمانشاه، ایلام و لرستان ضمن بیان اقدامات صورت گرفته در حوزه عملکردی خویش و برشمردن مسائل و مشکلات پیشرو، پیشنهادات خود را برای تصمیم گیری به مسئولین حاضر در جلسه ارائه کردند.
همچنین در پایان این نشست ناصر اصلانی معاون مقابله ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور، دکتر عمرانی معاون قضائی دادستان کل کشور و سردار زاهدیان رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا به همراه تعدادی از مسئولین استانی و محلی شهرستان کنگاور از مجتمع توانمندسازی، اشتغال و صیانت از بهبود یافتگان از اعتیاد بازدید کردند.
علی شمشیری دبیر شورا ضمن تشریح اقدامات انجام شده از قبیل ایجاد بسترهای زیر ساختی از قبیل گاز، برق، مخابرات و آب که در حال حاضر آماده بهره برداری میباشد بر حمایت جدی ستاد و سایر طرفین تفاهم نامه برای اجرائی شدن هر چه سریعتر تعهدات آنها و استفاده و بهره برداری حداکثری از این ظرفیت بسیار خوب برای استان تأکید کرد.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کرمانشاه۹۸٫۰۲٫۱۷