دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مركزي گفت: بايد اقشار مختلف مردم براي مقابله با اين مسئله وارد ميدان شوند و به نوعي فرايند اجتماعي كردن مبارزه با مواد مخدر در سياستها و برنامهها گنجانده شود.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر مركزي؛ عزيزاله ملكي در جلسه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر شهرستان ساوه گفت: ايران به اذعان بسياري از مجامع بين المللي پرچمدار مبارزه با مواد مخدر در دنيا است و تقديم ۴۰۰۰ شهيد و ۱۲۰۰۰ جانباز سندي محكم بر اين ادعاست هر چند كه بسياري از كشورهاي اروپايي كه مدعي مبارزه با مواد مخدر هستند كوچكترين كمكي را به جمهوري اسلامي ايران نكردهاند.
وي با اشاره به سود سرشار حاصل از تجارت مواد مخدر اشاره و اذعان كرد: براي اين منظور بايد سرپنجههاي توزيع مواد مخدر خشكانده شود و نيروي انتظامي وظيفهاي خطير در اين راستا دارد چرا كه عليرغم افزايش كشفيات و تلاشهاي ناجا، وليكن به دليل وجود خردهفروشان در سطح مناطق شهري و روستايي هنوز رضايتمندي عمومي ايجاد نشده است.
دبير شوراي هماهنگي استان اظهار داشت: شهرستان ساوه عليرغم موقعيت استراتژيك خود و فعاليت باندها و شبكههاي موادمخدر، همچنين وجود اتباع بيگانه ميتوانست كانون انواع جرايم باشد كه به دليل تلاش دستگاهها به خصوص دادستان، فرماندار و ساير اعضاء امروز شاهد وضعيت مطلوب شهرستان ساوه ميباشيم.
ملكي با تأكيد به لزوم شناسايي مزارع احتمالي كشت خشخاش و شاهدانه با كمك دهياران، بخشداران و فرمانداران اضافه كرد: برگزاري مانورهاي پاكسازي با كمك تمامي يگانها در راستاي مقابله با مجرمان از برنامههاي نيروي انتظامي ميباشد.
شايان ذكر است در اين جلسه فرماندار و رئيس شوراي هماهنگي فرعي شهرستان به ارائه گزارشي از وضعيت شهرستان و شرح اقدامات صورت گرفته در طي ده ماهه سالجاري در حوزه مبارزه با مواد مخدر پرداختند و سپس شهردار، دادستان، رئيس پليس مبارزه با مواد مخدر استان، رئيس بهزيستي و رئيس دانشگاه علوم پزشكي شهرستان هريك به تشريح گزارشات عملكرد خود پرداختند.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر مركزي۹۲/۱۱/۱۶