ریيس پليس مبارزه با موادمخدر استان فارس از توقيف دو دستگاه سواري و كشف ۹۰ كيلو و ۳۷۰ گرم موادمخدر از نوع ترياك در شهرستان پاسارگاد خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان فارس، سرهنگ عبداله خسرواني گفت: مأموران پلیس مبارزه با موادمخدر استان، هنگام ايست و بازرسي مقطعي در يكي از محورهاي مواصلاتي، به دو دستگاه پژو پارس و سمند مشکوک و دستور ايست دادند.
وي افزود: راننده خودرو بدون توجه به ایست مأموران اقدام به فرار كرد كه پس از طي مسافتي تعقيب و گريز خودروها متوقف و در بازرسي از سواري پژو پارس، ۹۰ كيلو و ۳۷۰ گرم موادمخدر از نوع ترياك كشف شد.
ریيس پليس مبارزه با موادمخدر استان با اشاره به متواري شدن راننده هر دو خودرو با استفاده از موقعیت جغرافیایی منطقه، تصريح كرد: تحقيقات پليس براي دستگيري اين متهمان ادامه دارد.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان فارس۹۷٫۰۹٫۲۱