• امروز : چهارشنبه - ۱۹ شهریور - ۱۴۰۴
  • برابر با : 18 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Wednesday - 10 September - 2025
کل پست ها: 74845اخبار امروز : 8
16

تست رایگان ایدز برای آسیب‌دیدگان اجتماعی در شیراز آغاز شد

  • کد خبر : 49637
  • ۱۳ آذر ۱۳۹۷ - ۸:۲۷

رییس اداره پیشگیری و ساماندهی آسیب‌دیدگان اجتماعی شهرداری شیراز گفت: این اداره برای اولین بار طرح غربالگری و شناسایی رایگان تشخیص بیماری HIV را برای آسیب‌دیدگان اجتماعی آغاز کرد. به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان فارس، یوسف آفرینی با اعلام این خبر بیان داشت: از این به بعد اداره پیشگیری و […]


رییس اداره پیشگیری و ساماندهی آسیب‌دیدگان اجتماعی شهرداری شیراز گفت: این اداره برای اولین بار طرح غربالگری و شناسایی رایگان تشخیص بیماری HIV را برای آسیب‌دیدگان اجتماعی آغاز کرد.


به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان فارس، یوسف آفرینی با اعلام این خبر بیان داشت: از این به بعد اداره پیشگیری و ساماندهی آسیب‌دیدگان اجتماعی شیراز یکی از محل‌های غربالگری و شناسایی HIV خواهد بود و این تست در این محل به‌طور مداوم و به‌صورت رایگان برای آسیب‌دیدگان اجتماعی انجام خواهد شد.


وی با اشاره به اینکه در روز اول از ۶۰ نفر از آسیب‌دیدگان اجتماعی این تست در این محل گرفته شده است، گفت: براساس توافقی که با سازمان بهزیستی و دانشگاه علوم پزشکی شیراز انجام شده، اداره پیشگیری و ساماندهی آسیب‌دیدگان اجتماعی شهرداری شیراز تبدیل به یکی از پایگاه‌های تشخیص HIV در این شهر خواهد شد.


رییس اداره پیشگیری و ساماندهی آسیب‌دیدگان اجتماعی شهرداری شیراز ادامه داد: این افراد می‌توانند همه روزه در ساعات اداری با مراجعه به محل این اداره واقع در بلوار مدرس نرسیده به پل‌غدیر نسبت به انجام تست ایدز اقدام کنند و همچنین این آزمایش در مورد معتادان که روزانه از سطح شهر جمع‌آوری می‌شوند نیز در این محل انجام خواهد شد.


آفريني در ادامه؛ اداره پیشگیری و ساماندهی آسیب‌دیدگان اجتماعی شهرداری شیراز را جبهه اول مواجهه با آسیب‌های اجتماعی دانست و گفت: از این به بعد افراد پس از غربالگری و تشخیص به مراکز درمانی ارجاع داده خواهند شد.


وي افزود: بهتر است تست HIV در این اداره که اولین مکان حضور آسیب‌دیدگان اجتماعی است انجام شود، تا بتوان به تشخیص زود هنگام این بیماری در افراد موردنظر دست پیدا کرد.


آفريني با اشاره به اینکه، اگر این بیماری به موقع تشخیص داده‌شود می‌توان درمان مؤثرتری را داشت گفت: بهترین راه در مواجهه با بیماری HIV ، پیشگیری است.


منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان فارس۹۷٫۰۹٫۱۳

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=49637

برچسب ها