رييس دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مركزي گفت: هر چه مردم در عرصههاي اجتماعي پررنگتر وارد شوند، مبارزه با معضل اعتياد آسانتر ميشود.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مركزي؛ حسن رحيميتبار در ميزگرد تخصصي نقد و بررسي اقدامات كاهش تقاضاي مواد مخدر و روان گردانها گفت: نقش مشاركتهاي مردمي در امر مبارزه مهم است و هر چه مردم در عرصههاي اجتماعي پررنگ تر وارد شوند مبارزه با معضل اعتياد آسانتر ميشود، در اين راستا نيز دولت نقش هدايتگري ايفا ميكند.
وي با اظهار نگراني به آمار مرگ و ميرهاي سال گذشته بر اثر سوء مصرف مواد مخدر، خواستار مشاركت و همكاري جدي سازمانهاي مردمنهاد در امر پيشگيري و اطلاعرساني و آگاهسازي عمومي نسبت به اثرات جبران ناپذير مواد مخدر شد.
رحيميتبار با اشاره به تدوين سند پيشگيري از اعتياد در محيطهاي دانشجويي در سطح استان، بر تنظيم سند پيشگيري از اعتياد در محيطهاي كاري و تدوين و ابلاغ آن تا پايان سال تاكيد كرد.
در بحث اعتياد بايد واقعگرا باشيم
همچنين اله دادي معاون پيشگيري اداره كل بهزيستي استان در اين ميزگرد، اعتياد را آسيب جدي اجتماعي خواند و با اشاره به اهميت توجه به حوزه پيشگيري از اعتياد گفت: با توجه به اهميت سه سطح آموزش اوليه، ثانويه و ثالثيه آموزش كودكان و نوجوانان بايد با جديت بيشتري انجام شود.
وي عنوان كرد: در بحث اعتياد بايد واقعگرا باشيم و انكار را كنار بگذاريم تا شاهد كاهش تقاضاي مواد مخدر باشيم.
عدم نظارت والدين بر فرزندان از علل گرايش افراد به مواد مخدر است
دكتر موسويپور استاديار دانشگاه اراك نيز در اين ميزگرد، عوامل گرايش افراد به مواد مخدر را عدم نظارت والدين بر فرزندان، ناكامي تحصيلي، نفوذ بيش از حد همسالان و مسئله لذت عنوان كرد و اظهار داشت: بخشي از مواد محرك يا روانگردانها، آمفتامين، كوكايين و كافئين هستند كه موجب سرخوشي، اعتماد به نفس كاذب و انرژي زياد ميشوند كه بايد سطح اطلاعات مردم به نسبت به عواقب مصرف اين مواد به مردم ارائه شود.
گفتني است؛ در اين ميزگرد كه بيش از ۵۰ نفر از كارشناسان دستگاههاي عضو شوراي هماهنگي، روانشناسان، مديران و مددياران كمپها و تشكلهاي غير دولتي حضور داشتند، اقدامات حوزه كاهش تقاضاي مواد مخدر و روانگردانها مورد نقد و بررسي حاضرين قرار گرفت.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مركزي۹۲/۱۰/۲۴