• امروز : پنج شنبه - ۱۱ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 4 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Thursday - 1 May - 2025
کل پست ها: 73527اخبار امروز : 0
6

مجتمع حرفه‌آموزي ایلام، یک مركز نمونه در حوزه درمان اعتياد است

  • کد خبر : 46017
  • ۰۴ تیر ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۹

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر ایلام مجتمع حرفه‌آموزي استان را مركز نمونه‌ای برای درمان اعتياد خواند و گفت: اعتياد اولويت‌ نخست در کاهش آسيب های اجتماعي است و در اين حوزه باید به اعمال سياست‌هاي درماني توجه ويژه‌اي شود. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان ، فهد کمالوندی […]


دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر ایلام مجتمع حرفه‌آموزي استان را مركز نمونه‌ای برای درمان اعتياد خواند و گفت: اعتياد اولويت‌ نخست در کاهش آسيب های اجتماعي است و در اين حوزه باید به اعمال سياست‌هاي درماني توجه ويژه‌اي شود.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان ، فهد کمالوندی به همراه مديركل زندان‌هاي استان از مجتمع حرفه‌آموزي و كار درماني زندان ايلام بازديد كرد و ضمن تقدير از زحمات مسئولين زندان‌ها در راستاي كمك به درمان اعتياد زندانيان مجتمع و فعاليت‌هاي اثربخشي كه در حوزه‌هاي مختلف زندانباني صورت مي‌گيرد، بيان کرد: اعتياد اولويت نخست آسيب های اجتماعي محسوب می شود و در اين حوزه مي‌بايست به اعمال سياست‌هاي درماني توجه ويژه‌اي شود .


وی تصريح كرد: متادون درماني و توانمندسازي افرادي كه در دام اعتياد گرفتار شده‌اند، به عنوان يك تجربه موفق ابتدا از سازمان زندان‌ها شروع شد و به ديگر مراكز درماني نيز تعميم داده شد .


دبیر شورا افزود: مجتمع حرفه‌آموزي و كاردرماني ايلام، مركز نمونه درمان اعتياد در استان است و همكاري ديگر نهادهاي ذي‌ربط در بحث اشتغال زندانيان مي‌تواند بازگشت سالم آنها به جامعه را در پي داشته باشد .


کمالوندی با اشاره به اهميت مشاوره و روان درماني در مجتمع حرفه آموزي و زندان‌هاي استان در راستاي برگزاري نمايشگاه‌هاي صنايع دستي زندانيان در سطح شهر و كمك به توانمندسازي آنان قول‌هاي مساعدي داد و خواستار همكاري همه جانبه ديگر دستگاه‌هاي اجرايي در اين زمينه شد.


همچنین به مناسبت گراميداشت هفته جهاني مبارزه با مواد مخدر، اعضاي شورا و مسئولان استانی با نماينده ولي فقيه در استان و امام شهر ايلام ديدار داشتند و دكتر نوذري معاون سياسي امنيتي استانداري و رئيس كميته توسعه مشاركتهاي مردمي و سازمان‌هاي مردم نهاد استان با بيان گزارش عملكرد يكساله شورا، نقش علما و روحانيون را در كاهش آسيب‌هاي اجتماعي خصوصاً اعتياد و استفاده از اين ظرفيت در آگاهسازي و اطلاع‌رساني عموم جامعه از خطرات سوء مصرف مواد مخدر تأثير گذار خواند.


در ادامه حجت الاسلام و المسلمين حاج آقاي لطفي نماينده ولي فقيه در استان و امام شهر ايلام، ضمن گراميداشت سالروز آزادسازي شهر مهران با اشاره به نامگذاري ۵ تير به عنوان سالروز جهاني مبارزه با مواد مخدر، اعتياد را يك بحران جدي در جامعه دانست و گفت: پيشگيري از آسيب‌هاي اجتماعي خصوصاً اعتياد، بايد ابتدا در خانواده، سپس در مدرسه و جامعه انجام گیرد .


وي اظهار كرد: ما در مقابل جامعه خصوصاً نسل جوان مسئوليم و همه نهادهايي كه مسئوليت مستقيم غير مستقيم دارند بايستي وارد اين عرصه شده تا مانع از ضربه زدن دشمنان به جامعه  شويم .


نماینده ولی فقیه در استان،  پايگاه‌هاي بسيج مساجد، تريبون نماز جمعه و… را در جذب جوانان و نوجوانان به سمت معنويات و مانعي به سمت مصرف مواد مخدر دانست و افزود: هر چه بتوانيم برنامه‌هاي آموزشي و تربيتي و آسيب‌شناسي قوي در حوزه مواد مخدر و اعتياد داشته باشيم بهتر مي‌توانيم در اين خصوص اطلاع‌رساني و آگاهسازي كنيم.


دبیر شورا همچنین در نشست مشترك با رئيس دانشگاه علوم پزشكي و معاون سپاه اميرالمؤمنين (ع) در منطقه هليلان از مناطق آلوده استان برگزار شد، با بيان اينكه هليلان در حال حاضر داراي يك مركز اقامتي ميان مدت و يك مركز MMT  دارد، اظهار كرد: با توجه گستردگي بخش و مسافت زياد دهستان زردلان از مركز بخش، دسترسي به اين مراكز براي بيماران مشكل بوده و مي‌طلبد دانشگاه علوم پزشكي به عنوان متولي صدور مجور مراكز MMT  اقدامات لازم جهت ايجاد يك مركز ديگر براي منطقه زردلان را به انجام برساند .


در پايان دبير شورا گفت: اجراي برنامه‌هاي فرهنگي- پيشگيري بصورت ويژه در اين بخش توسط دستگاه‌هاي مختلف در حال اجرا مي‌باشد . 


منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان۹۷٫۰۴٫۰۴

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=46017

برچسب ها