استاندار گلستان با تاکید بر استفاده پر رنگ از مشارکت مردم در زمینه آسیب های اجتماعی، اظهار کرد: با توجه به وجود بعضی معضلات در حوزه آسیب های اجتماعی در استان، پیشگیری از این مشکلات امری ضروری است.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استاندار گلستان؛ دکتر سید مناف هاشمی در همایش آسیبهای اجتماعی استان که با حضور تقی رستم وندی، معاون وزیر کشور برگزار شد، تصریح کرد: سند پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در استان نقشه راه مقابله و کاهش این معضل است.
وی با اشاره به سرمایهگذاری برای ایجاد نشاط و شادابی در استان افزود: امسال گلستان میزبان هفت جشنواره فرهنگی ورزشی بین المللی بوده که نخستین آن تیرماه برگزار میشود.
استاندار گلستان خاطر نشان کرد: برای توسعه گلستان ۱۰۰ طرح بزرگ و تاثیر گذار تهیه شده که برای ۱۰ طرح اولویت دار در استان تلاش کرده و اگر به نتیجه نرسد از مردم عذر خواهی خواهم کرد.
لازم به ذکر است که در حاشیه این مراسم از سند جامع پیشگیری از آسیب های اجتماعی استان گلستان رونمایی شد
گلستان نیازمند یک اقدام فوق العاده در حوزه اعتیاد و مواد مخدر است
همچنین “تقی رستم وندی قائم مقام وزیر کشور در امور اجتماعی و فرهنگی اظهار کرد: گلستان نیازمند یک کار فوق العاده در حوزه پیشگیری و مقابله با اعتیاد و مواد مخدر است.
وی در جلسه کارگروه اجتماعی و فرهنگی استان گلستان گفت: اقدام فوق العاده در حوزه آسیب های اجتماعی به معنی یک تحول جهادی، اثر بخش و قابل لمس است که برای رسیدن به آن همه دستگاهها و ظرفیت های استان میبایست بسیج شوند.
رئیس سازمان امور اجتماعی کشور ادامه داد: دستگاههای متعددی در حوزه اجتماعی فعال هستند و کارهای معمول و جاری خود را انجام میدهند، اما آنچه که مد نظر شورای اجتماعی کشور است، تحقق اقدام فوق العاده با تعریف یادشده است.
وی خاطرنشان کرد: انتظار ما از مسئولان ارشد استان این است که اعتیاد در گلستان را تا انتهای سال ۹۷ کاهش پیدا کند که این مصداق همان اقدام فوق العاده خواهد بود.
قائم مقام وزیر کشور در امور فرهنگی و اجتماعی گفت: با توجه به افزایش اعتبارات وزارت راه و شهرسازی در حوزه حاشیهنشینی، فعالیتهای بهسازی و مرمت محلات حاشیهنشین کشور در سال گذشته افزایش یافت و امیدواریم که این رقم همچنان رو به افزایش باشد.
در این جلسه همچنین “سید نجیب حسینی” مسئول هماهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور گفت: امروز هر مسئولی که درحوزه اعتیاد کمکی کند در مرحله اول به خانواده خودش کمک کرده زیرا همه خانواده ها به نوعی در معرض این آسیب قرار دارند.
وی بیان فرمودند: با توجه به اهمیت موضوع جلسات شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استانها باید ماهی یک بار به ریاست استانداران تشکیل شود.
حسینی وجود زنان معتاد متجاهر را خط قرمز ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور عنوان کرد و گفت: مسئولان استان توجه داشته باشند که هیچ زن معتاد متجاهر و کارتن خوابی نباید در استان گلستان مشاهده شود.
در این جلسه اعضا به تناسب موضوعات و دستور جلسه به بیان دیدگاهها و پیشنهادات خود پرداختند.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استاندار گلستان۹۷٫۰۴٫۰۳