معاون فرمانداری شهرستان اقلید از پرداخت تسهیلات به کارآفرینان برای ایجاد اشتغال بهبودیافتگان در شهرستان اقلید خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس، خلیل بزرگی در جلسه پرداخت تسهیلات به کارآفرینان و ایجاد اشتغال برای بهبودیافتگان مواد مخدر در شهرستان اقلید بر اشتغال بهبود یافتگان از مواد مخدر مطالبی تاکید کرد و از دستگاه های مرتبط اجرایی خواست تا تمام تلاش خود را جهت معرفی بهبودیافتگان و همچنین کارفرمایان متقاضی بکارگماری آنان به کار گیرند.
سپس عباسعلی کریمی سرپرست اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی ضمن ابلاغ شیوهنامه اجرایی تفاهم نامه ستاد مبارزه با مواد مخدر و صندوق کارآفرینی امید گفت: این یک فرصت مناسب هم برای کارفرمایان و هم برای بهبودیافتگان از مواد مخدر است تا در راستای ایجاد اشتغال گام موثری بردارند.
کریمی گفت: پس از شناسایی کارآفرینان و بکارگیری بهبودیافتگان توسط ایشان کارآفرینان از طرف اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی جهت اخذ تسهیلات صندوق کارآفرینی امید به استان معرفی می شوند.
در پایان این جلسه مقرر شد شیوهنامه مذکور به کارگاهها و کارخانجات شهرستان ارسال و همچنین نهادها و ادارات مرتبط ملزم شود تا نسبت به شناسایی و معرفی بهبودیافتگان متقاضی اشتغال اقدام کنند.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس۹۷٫۰۳٫۰۵