استاندار گلستان با تاکید بر مبارزه جدی با معضل اعتياد اظهار کرد: باید بیش از توجه به اقدامات فیزیکی با فعالیتهای فرهنگی و رسانهای جوانان جامعه را از آسیبهای اعتیاد و مواد مخدر آگاه ساخت.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر گلستان؛ دکتر سید مناف هاشمی در نخستین جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان در سال ۹۷ با اشاره به نهادهای تاثیرگذار در اقدامات فرهنگی تصریح کرد: تمام دستگاهها و نهادها خصوصاً دانشگاهها، آموزش و پرورش و صدا و سیما، اداره ورزش و جوانان و… باید با ایدههای نو و برنامههای تاثیرگذار فرهنگی روشهای نوین را در آگاهسازی جامعه به کار گیرند.
وی افزود: فرمانداران باید برای مناطقی که هدف اجرای طرح شهید شوشتری هستند، برنامهای مدون تنظیم کرده و نقشه راه خود را در دل این طرح ارائه كنند.
استاندار تصریح کرد: در این طرح باید برنامههای پیشبینی شده، اقدامات صورت گرفته همراه با آسیبشناسی طرح نقاط قوت و ضعف و موارد مورد نیاز گنجانده شود.
دكتر هاشمي یادآور شد: : آمار یکپارچه و صحیح در مسیر مبارزه بسیار پراهمیت است، زیرا تنها با داشتن آمار دقیق میتوانیم برنامه یزی درستی داشته باشیم.
وي؛ ورزش را یکی از مهمترین بخشهای کاهش آسیبهای اجتماعی همچون اعتیاد دانست و افزود: ورزش سهم بزرگی در پیشگیری از اعتیاد دارد و در صورتی که مردم به فواید آن آشنا باشند، میتوانند خود را از این بلای خانمانسوز مصون سازند.
دبير شورا تعامل فرماندهان انتظامی شهرستانی با فرمانداران را زمینه دستیابی بهتر به اهداف مقابله دانست و خاطر نشان کرد: دستگاههای مستقر در هر شهرستان به همراه فرمانداری باید امکانات خود را در راه مبارزه با مواد مخدر به اشتراک بگذارند.
منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر گلستان۹۷٫۰۲٫۰۱