• امروز : شنبه - ۱۴ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 10 - محرم - 1447
  • برابر با : Saturday - 5 July - 2025
کل پست ها: 74021اخبار امروز : 0
10

ضرورت اجرای طرح استانی مبارزه با مواد مخدر و روان گردان‌ها با رویکرد اجتماعی

  • کد خبر : 44331
  • ۲۸ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۸

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی گفت: اولویت ها و برنامه های شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در استان متناسب با سیاست‌های کلی ابلاغی و اهداف برنامه ششم توسعه با رویکرد اجتماعی در سطح ملی تدوین و برای سال ۱۳۹۷ ابلاغ شده است لذا ضرورت تدوین و اجرای آن در سطح […]

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی گفت: اولویت ها و برنامه های شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در استان متناسب با سیاست‌های کلی ابلاغی و اهداف برنامه ششم توسعه با رویکرد اجتماعی در سطح ملی تدوین و برای سال ۱۳۹۷ ابلاغ شده است لذا ضرورت تدوین و اجرای آن در سطح استان برای تحقق اهداف برنامه ششم توسعه برای یک ضرورت است.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان شمالي، احمد ریواده در گفت‌و‌گويي در خصوص اهم اقدامات سال ۱۳۹۶ گفت: از آنجایی که خراسان شمالی ششمین استان جوان کشور می‌باشد لذا ضرورت آگاهی‌بخشی و انجام برنامه‌های فرهنگی و پیشگیری در استان به ویژه برای دانش آموزان و دانشجویان مورد توجه بوده است.


ریواده با اشاره به اقدامات در حوزه درمان و حمایت اجتماعی از جمله توجه به اشتغال و راه اندازی مرکز نگهداری کودکان زیر ۱۸ سال در مرکز استان و توسعه کمی و کیفی مراکز درمان و کاهش آسیب ماده ۱۵ و افزایش دو برابری ظرفیت ماده ۱۶ را از جمله برنامه های شاخص این حوزه در استان معرفی كرد.


وی با اشاره به اینکه بسیاری از معتادان و خانواده های آنان در استان توان پرداخت هزینه های ترک و درمان اعتیاد را ندارند، خواستار تسریع در تدوین و اجرای نحوه حمایت از افراد بی بضاعت توسط سازمان بهزیستی شدند.


احمد ریواده با اشاره به اینکه طی سال گذشته در مرکز ماده ۱۶ استان با استفاده از منابع و همکاری دستگاه های استانی توانسته ایم ظرفیت مرکز را به دو برابر برسانیم گفت: در مجموع حدود ۲۰ هزار نفر روز از معتادان لامکان و متجاهر در قالب طرح های پاکسازی با دستور مقام محترم قضایی از سطح استان جمع آوری و به این مرکز ارجاع شده‌اند و امیدواریم با مشارکت مردم و خیرین و هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی استان در سال ۱۳۹۷ این رقم را به دو برابر  یعنی ۴۰ هزار نفر روز افزایش دهیم که در صورت تحقق آن در شهرهای استان شاهد معتاد متجاهر نخواهیم بود.


ریواده با بیان اینکه راهبرد دولت دوازدهم در مبارزه با مواد مخدر و روانگردانها، راهبرد اجتماعی کردن آن است، اظهار کرد: استفاده از ظرفیت و مشارکت مردم، سازمان های مردم نهاد و خیران توفیق اقدامات این حوزه را ملموس تر و موثرتر می نماید.


وی تصریح کرد: برابر سیاستهای ابلاغی از سوی ستاد مبارزه با مواد مخدر در سال ۱۳۹۷ بیش از ۵۰ درصد اعتبارات  در حوزه  اقدامات فرهنگی و پیشگیرانه برای مصونیت دادن و پوشش برنامه های پیشگیرانه برای اقشار جامعه که معتاد نیستند انجام خواهد شد.


ریواده در پایان از فعالان اجتماعی استان و از جمله رسانه ها جهت تبیین و آگاهی بخشی به اقشار مختلف مردم استان در خصوص آسیب های اجتماعی درخواست همکاری كرد.


منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان شمالي۹۷٫۰۱٫۲۸

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=44331

برچسب ها