رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان خراسان شمالي گفت: رعایت حقوق شهروندی بهبود یافتگان و رفع نیازمندیهای پزشکی آنان مبنای کار کمیته درمان و حمایت های اجتماعی استان خراسان شمالی است.
به گزارش روابط عمومی دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر خراسان شمالی؛ دکتر علی حقبین رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان در اولین جلسه کمیته درمان و حمایت های اجتماعی سال۱۳۹۷ با تشریح و ابلاغ سند جامع حمایت های اجتماعی و درمان اعتیاد کشور گفت: طراحی اقدامات کمیته درمان در چهارچوب اهداف و سیاستگذاریهای این سند بایستی در استان تدوین و عملیاتی شود. همچنين دستگاههای عضو باید نسبت به وظایف و نقش خود متناسب با این سند آگاهی و مطالبهگری داشته باشند تا بتوانیم با اتخاذ تصمیمات علمی و صحیح، راهگشای مسائل و مشکلات فرا روی درمان و حمایتهای اجتماعی از بهبودیافتگان از اعتیاد در استان باشیم.
رئیس کمیته درمان و حمایت اجتماعی استان با تاکید بر حضور مفید و مستمر نمایندگان دستگاههای همکار در جلسات و پاسخگویی نسبت به تصمیمات مرتبط با اختیارات دستگاه در کمیته، هم افزایی و تعامل بین دستگاهی را در توفیق و اجرای برنامهها بسیار موثر دانست.
وي افزود: مبتلایان به سوء مصرف مواد مخدر به دلیل عدم رسیدگی به بهداشت فردی خود و یا کم توجهی به سلامت جسم و روان در دوران سوء مصرف موادمخدر بویژه موادمخدر و انجام برخی رفتارهای پرخطر در معرض بیماریهای واگیردار و تخریبکنندهای قرار میگیرند که با ورود به چرخه درمان باید با رعایت حقوق شهروندی همانند سایر افراد برخوردار از سلامتی از خدمات پزشکی و درمانی متناسب با نیاز خود بهرمند شوند.
احمد ریواده دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان خراسان شمالی نیز ضمن تقدیر از اعضاء کمیته با اشاره به حساسیت حوزه درمان و حمایت های اجتماعی و نقش مؤثر آن در کاهش آسیب های مرتبط با سوء مصرف مواد مخدر اذعان كرد: حفظ شأن بیماران در حین درمان و نیز حمایت های اجتماعی از آنان در فرآیند پس از خروج در جهت هدایتگری آنان به سمت معیشت مناسب از جمله اقدامات موثر در مانایی در درمان است که با هماهنگی و تعامل بین دستگاههای متولی درمان امکان پذیر خواهد شد.
منبع: روابط عمومی دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر خراسان شمالی۹۷٫۰۱٫۲۸