ريیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان فارس گفت: با تلاش مأموران انتظامی شهرستانهای مهر و لارستان، ۱۰۹ کیلو و ۴۰۰ گرم مواد مخدر از نوع تریاک و حشیش کشف شد.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس، سرهنگ محمدجعفر تولایی اظهار داشت: مأموران انتظامی شهرستان مهر هنگام گشتزنی در محورهای مواصلاتی به یک دستگاه کامیون مظنون و دستور ایست دادند.
وی گفت: راننده خودرو بدون توجه به هشدار پلیس، اقدام به فرار کرد که پس از طی مسافتی تعقیب و گریز، در نهایت خودرو توقیف و در بازرسی از آن ۶۰ کیلوگرم تریاک کشف و در این ارتباط یک نفر قاچاقچی دستگیر و به مقر انتظامی منتقل شد.
سرهنگ تولایی تصریح کرد: در عملیاتی دیگر مأموران انتظامی شهرستان لارستان نیز هنگام کنترل خودروهای عبوری در یکی از محورهای مواصلاتی، به یک دستگاه خودرو تریلر مظنون و آن را متوقف کردند.
ريیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان تصریح کرد: ماموران در بازرسی از آن خودرو موفق به کشف ۴۹ کیلو و ۴۰۰ گرم حشیش شدند که به طرز ماهرانهای در کابین خودرو جاسازی شده بود، ماموران راننده خودرو را دستگیر کردند.
سرهنگ تولایی تأکید کرد: مبارزه بیامان با مواد مخدر و شناسایی و دستگیری سوداگران مرگ، همواره از اولویتهای اصلی فرماندهی انتظامی استان فارس است.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس۹۷٫۰۱٫۱۸