• امروز : جمعه - ۲۴ اسفند - ۱۴۰۳
  • برابر با : 15 - رمضان - 1446
  • برابر با : Friday - 14 March - 2025
کل پست ها: 73184اخبار امروز : 0
7

سياه‌نمايي در حوزه آسيب‌هاي اجتماعي موجب تشويش اذهان عمومي مي‌شود

  • کد خبر : 43946
  • ۲۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۳

  دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر كرمانشاه گفت: انتشار آمار منفي و سياه‌نمايي در حوزه آسيب‌هاي اجتماعي خصوصآ اعتياد و مواد مخدر موجب تشويش اذهان عمومي مي‌شود. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كرمانشاه؛ علي شمشيري در جلسه كميته هماهنگي مركز ماده ۱۶ ، ضمن قدرداني از تلاش […]

 


دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر كرمانشاه گفت: انتشار آمار منفي و سياه‌نمايي در حوزه آسيب‌هاي اجتماعي خصوصآ اعتياد و مواد مخدر موجب تشويش اذهان عمومي مي‌شود.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كرمانشاه؛ علي شمشيري در جلسه كميته هماهنگي مركز ماده ۱۶ ، ضمن قدرداني از تلاش و اقدامات ارزنده تمامي فعالين حوزه اعتياد و آسيب‌هاي اجتماعي گفت: تلاش در راستاي كاهش جرائم اجتماعي بويژه اعتياد و مواد مخدر يكي از سياست‌هاي كلان كشور است و تحقق اين مهم منوط به همكاري و تلاش تمامي ارگان‌ها و دستگاه‌هاي اداري و اجراي و غير دولتي مرتبط با حوزه آسيب‌ها مي‌باشد.


وي با اشاره به برگزاري كارگاه منطقه‌اي كه با حضور ۷ استان همجوار در كرمانشاه با هدف توانمندسازي و ارتقاء سطح دانش سمن‌ها برگزارشد، گفت: در راستاي توانمندسازي مؤسسات غير دولتي فعال در حوزه اعتياد چندين كارگاه منطقه‌اي در سال‌جاري برگزار شد كه استان كرمانشاه به عنوان منطقه ۴ كشوري و ميزبان ۶ استان همجوار بود كه خوشبختانه با سعي و تلاش جمعي توانستيم در اين حوزه بعنوان ميزبان در ارائه خدمات و مطالب كارگاهي بعنوان بهترين كارگاه منطقه‌اي كشور از سوي مسئولين معرفي شود و از طرفي سمن استاني ما به عنوان مؤسسه در سطح ملي از وزير محترم كشور و دبير كل ستاد  لوح تقدير دريافت كند.  


دبير شورا در خصوص ارائه و انتشار اخبار و اطلاعات منفي و غير واقع از سوي برخي مديران استاني كه همراه با حدس و گمان است، اظهار داشت: انتشار آمار منفي از سوي برخي ارگان‌ها و رسانه‌هاي جمعي علاوه بر ايجاد تشويش و نگراني در اذهان عمومي موجب مي‌شود كه رسانه‌هاي خارجي و بيگانه نيز از اين فضيه سوء استفاده كنند و چهره كشور ما را در ميان مخدوش جلوه دهند.


شمشيري  با اشاره به جمع آوري معتادان و انتقال آنان پس از غربالگري به مراكز درماني ماده ۱۶ و ۱۵ و ديگر مراكز بازپروري خصوصا در روزهاي پاياني سال از مسئولين و ارگان‌هاي دولتي و غير دولتي خواست تا در چارچوب قانون و رعايت همه جوانب دبيرخانه شوراي هماهنگي را در انجام اين طرح ياري كنند و هدف جمعي همه در نظر گرفتن منافع شهروندان و استان باشد نه منافع فردي و گروهي و درون سازماني .


در اين جلسه همچنين بر اساس فراخواني كه  با هدف برون سپاري خدمات  مديريت مركز ماده ۱۶ انجام شد پس از راي گيري و انتخاب مديريت جديد يكي از سمن هاي فعال  و واجد الشرايط به عنوان مديريت مركز انتخاب شد.


منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كرمانشاه۹۶٫۱۲٫۲۴

 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=43946

برچسب ها