رييس پليس مبارزه با مواد مخدر استان فارس از كشف ۱۰۰ كيلو و ۲۵۰ گرم ترياك و دستگيري ۳ قاچاقچي در شهرستان داراب خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس، سرهنگ محمدجعفر تولايي، بيان داشت: ماموران پليس مبارزه با مواد مخدر شهرستان داراب هنگام گشت زني در محور بندرعباس- داراب به يك دستگاه پرايد كه رفتار هاي مشكوكي داشت مظنون شدند كه راننده خودرو به محض مشاهده ماموران متواري شد.
وي افزود: پس از طي مسافتي تعقيب و گريز خودرو پرايد توسط ماموران متوقف و در بازرسي از آن ۹۸ كيلو و ۳۵۰ گرم ترياك كشف و ۲قاچاقچي دستگير شدند.
اين مقام انتظامي خاطر نشان كرد: در عملياتي ديگر ماموران پليس مبارزه با مواد مخدر داراب در بازرسي از چمدان يك مسافر كه با اتوبوس از بندرعباس به داراب طي طريق ميكرد يك كيلو و ۹۰۰ گرم ترياك كشف و وي را دستگير كردند.
سرهنگ تولايي تأكيد كرد: پليس در راستاي برخورد با قاچاقچيان مواد مخدر و مبارزه بي امان با اين پديده شوم از هيچ تلاش و كوششي دريغ نخواهد كرد.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس۹۶٫۱۰٫۲۴