معاون دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان شمالی گفت: شهروندان بايد مقابله و پیشگیری از اعتیاد را حق و تکلیف خود بدانند و تحت عنوان “مسئولیت اجتماعی” بازوان توانمند دولت و کمک کار آن برای کمک به کاهش آسیب های اجتماعی و ارتقاء سلامت عمومی باشند.
مصطفی حاج زاده در گفتگو با روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی ضمن اشاره به جلسات متعدد بررسی آسیبهای اجتماعی در محضر مقام معظم رهبری (مدظلهالعالي) گفت: ورود ايشان به موضوع آسیبهای اجتماعی گواه این واقعیت است که سلامت جامعه و مردم از اهمیت ویژه ای برخوردار است و جزء اولویت های نظام می باشد.
وی افزود: حل این مسائل کار پیچیدهای است و نیازمند توسعه برنامه های اجتماعی و فرهنگی میباشد لذا دستگاههای اجرایی باید تلاش کنند که برنامههای پیشگیرانه مستمر در این خصوص داشته باشند چرا که براساس فرمایش رهبر معظم انقلاب پیشگیری مقدم بر همه امورات است.
حاج زاده تاکید کرد: محال است دولت به تنهایی بتواند مسائل اجتماعی و آسیب ها را رصد و پیشگیری نماید و لازم است همه اقشار و شهروندان مقابله و پیشگیری از اعتیاد را حق و تکلیف خود دانسته و تحت عنوان مسئولیت اجتماعی بتوانند بازوان توانمند دولت و کمک کار آن برای کمک به کاهش آسیب های اجتماعی و ارتقاء سلامت عمومی باشند.
وي گفت: با توجه به بررسی دادههای آماری و اطلاعات به دست آمده از جمعیت حاشیه نشینی، افراد بیکار متقاضی شغل، رشد طلاق در بین خانوادهها، معتادین و پروندههای مختلف قضایی در حوزه آسیبهای اجتماعی، توجه به این آسیبها یکی از ضروریات می باشد.
حاجزاده در پایان بیان داشت: راهبرد اجتماعی کردن امر مبارزه با مواد مخدر به درستی انتخاب شده است که برای تبدیل شدن به گفتمان غالب در کشور به نظر می رسد سازمان های مردم نهاد بهترین و اثر گذارترین شهروندانی هستند که در صورت توجه و اعتماد به آنها می توانند در قالب یک نهاد رسمی از سطوح اجتماعات محلی تا سطوح ملی تشکیل و این مهم را به انجام برسانند.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی۹۶٫۱۰٫۱۹