دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان گلستان گفت: برنامههاي پیشگیری از اعتياد باید جنبه جمعی و اجتماعی داشته باشند و مبارزه با مواد مخدر نيز به صورت همه جانبه باشد.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان گلستان؛ ششمین جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان آق قلا با محوریت گزارش اقدامات و فعالیت های انجام شده در خصوص اجرای طرح “شهید شوشتری” و ارائه برنامه ها در راستای پیشگیری و کاهش آسیب اجتماعی اعتیاد به ریاست “امانگلدی ضمیر” فرماندار و با حضور “محمود رضا روحانی فر” دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان، ائمه جمعه و جماعات، اعضای شورای تامین و مدیران ادارات و دستگاههای اجرایی عضو این ستاد در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.
محمودرضا روحاني فر دبير شورا در اين جلسه گفت: اقدامات عمرانی و فرهنگی با هدف کاهش آسیبهای اجتماعی و پيشگيري از اعتياد در مناطق آسیبپذیر استان انجام شده است چرا كه خدمت به مردم بویژه در مناطق محروم و آسیبپذیر از اولویتهاي مسئولان استان است.
وی در تشریح ویژگیهای اجرای برنامههاي پیشگیری از اعتياد اظهار داشت: بحث پیشگیری باید جنبه جمعی و اجتماعی داشته و هدف اصلی آن اثرگذاری بر مواردی باشد که نقش تعیین کنندهای در این حوزه دارند.
دبير شورا با اشاره به کشفیات بالغ بر۱۰ هزار تن مواد مخدر از بدو انقلاب تا به حال و اهدای ۳۴۰۰ شهید و ۱۳ هزار جانباز در راستای مبارزه با مواد مخدر تاکید داشت: باید مبارزه به صورت همه جانبه باشد .
روحانيفر بيان داشت: علي رغم فعاليتها و اقدامات خوب متاسفانه از نظر آلودگي و شيوع مصرف مواد مخدر، استان گلستان رتبه دوم كشوري را دارا است و مي طلبد اعضا اقدامات و فعاليت هاي خود در اين زمينه را دوچندان كند.
وي در ادامه بيان كرد: با توجه به پايين آمدن سن اعتياد دستگاههای فرهنگی در حوزه فعاليتهاي خود باید آموزش اقدامات را از مهدهاي كودك شروع كرده و تا مقطع دانشگاه بطور مستمر در دستور كار خود قرار دهند.
دبير شورا در پایان به این موضوع اشاره كرد كه اتفاق خوبي كه در حوزه درمان در استا رخ داده، اين است كه استان گلستان با همكاري تيم درمان جزء استانهائي است كه مركز درماني افراد زير ۱۷ سال را دارد و در حال حاضر در شهرستان آق قلا مشغول فعاليت ميباشد.
منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان گلستان۹۶٫۰۹٫۲۷