سرپرست دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان فارس گفت: هيچ فردي از رييس يك اداره تا پايينترين قشر جامعه نميتواند ادعا كند كه در برابر تهديد خطر مواد مخدر در امان است، بنابراين با كمك و همكاري رؤساي ادارات با همت و عزم جدي بايد با پديده شوم مواد مخدر و اعتياد مبارزه كرد.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس؛ محمدرضا ابراهيمي در نشست شوراي فرعي مبارزه با مواد مخدر شهرستان خرامه با تاكيد بر فعالتر شدن فرمانداران در امر مبارزه همه جانبه با مواد مخدر گفت: فرمانداران بهعنوان عاليترين مقام اجرايي در شهرستان بايد در عرصه مبارزه بامواد مخدر اهتمام ويژه كنند تا جامعه از اين بلاي خانمانسوز در امان بماند.
وي افزود: براي اينكه افراد سالم جامعه از اين آسيب اجتماعي مصون باشد يكي از اولويتهايي كه بايد در عرصه مبارزه توجه ويژهاي داشت حساسسازي مديران دستگاهها در شهرستان ميباشد كه در اين راستا مديران بايد نقش بهسزايي ايفا كنند و همچنين هيچ فردي از رييس يك اداره تا پايينترين قشر جامعه نميتواند ادعا كند كه در برابر تهديد خطر مواد مخدر در امان است، بنابراين با كمك و همكاري رؤساي ادارات با همت و عزم جدي بايد با پديده شوم مواد مخدر و اعتياد مبارزه كرد.
سرپرست دبيرخانه شوراي هماهنگي استان در بخش ديگر سخنانش اظهار داشت: اطلاعرساني و آگاهسازي در خصوص مضرات مواد مخدر براي عموم افراد جامعه يكي از اولويتهايي است كه بايد فرمانداران مدنظر قرار دهند و در اين راستا بايد از ظرفيت دستگاههاي فرهنگي اعم از بهزيستي، وزارت ارشاد، تبليغات اسلامي، دانشگاهها استفاده كرد تا بدينوسيله گروههاي هدف و تحت پوشش را در خصوص مواد مخدر آگاه كرد، به عبارت ديگر هوشياري و بيداري آحاد مردم در برابر خطرات مواد مخدر ميتوان فضايي امن در جامعه كرد.
ابراهيمي استفاده از توان و ظرفيت سازمانهاي مردمنهاد را مهم ارزيابي و اضافه كرد: سازمانهاي مردمنهاد در تمام عرصههاي اقتصادي، سياسي، اجتماعي توانستهاند بازوان خوب و موثري براي دولت باشند.
وي ادامه داد: هرگاه مشكلي در جامعه ايجاد شده با مساعدت و كمك سازمانهاي مردمنهاد مشكل به وجود آمده برطرف شده است به عنوان مثال هرگاه زلزله و حوادث غيرمترقبهاي در كشور رخ دهد مردم به كمك و ياري آسيب ديدگان ميستابند و همچنين بهمنظور كمك به آسيبديدگان از مواد مخدر و مصونسازي افراد سالم جامعه بايد از سازمانهاي مردمنهاد بهعنوان نيروهاي كمككننده و ياريرسان در امر پيشگيري و درمان استفاده كرد.
ابراهيمي در ادامه گفت: روحانيون نيز در امر آگاهسازي در امر پيشگيري از اعتياد و آگاهساختن افراد جامعه بسيار مؤثرند زيرا روحانيون از جايگاه معنوي در بين مردم برخوردارند كه اين امر ميتواند نقش بسزايي در آگاه كردن اقشار جامعه در برابر خطر جدي مواد مخدر داشته باشند.
وي برگزاري جلسات شوراي فرعي مبارزه با مواد مخدر شهرستانها را متذكر شد و گفت: شهرستانها براساس دستورالعمل ابلاغي ملزم ميباشند مصوبات ماهيانه جلسات شوراي فرعي مبارزه با مواد مخدر در شهرستان را برگزار كنند تا در اين جلسه مسائل و مشكلات در زمينه مبارزه با مواد مخدر بررسي و راهكارهاي اساسي در اين خصوص اتخاذ شود تا بتوان در جهت مهار و كنترل مواد مخدر و اعتياد براساس ويژگي هر شهرستان تصميمات لازم اخذ شود.
سرپرست دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان ادامه داد: صورتجلسات شوراي فرعي مبارزه با مواد مخدر شهرستانها بايد به دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان ارسال شود تا مورد ارزيابي و بررسي قرار داده شود. علاوه بر صورتجلسات نيز گزارش عملكرد ماهيانه كه براي شهرستان در قالب فرمت ارسال شده و شامل فعاليت حوزههاي مقابله با عرضه، فرهنگي و پيشگيري، درمان و حمايتهاي اجتماعي ميباشند بايد ماهيانه تكميل و جهت ارزيابي به دبيرخانه شورا ارسال شود.
منبع خبر: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس۹۲/۹/۱۰