• امروز : جمعه - ۲۹ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 20 - شوال - 1446
  • برابر با : Friday - 18 April - 2025
کل پست ها: 73412اخبار امروز : 0
9

خلاء پژوهشي در حوزه اعتياد و تكدي‌گري مشهود است

  • کد خبر : 41251
  • ۰۲ آذر ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۹

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان ايلام گفت: در حال حاضر خلاء پژوهشي در حوزه اعتياد و تكدي‌گري در استان مشهود است. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان ايلام، جلسه ستاد فرهنگي اجتماعي مديريت و ساماندهي آسيب‌هاي اجتماعي استان با دستور كار تكدي‌گري و اعتياد در محل استانداري […]

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان ايلام گفت: در حال حاضر خلاء پژوهشي در حوزه اعتياد و تكدي‌گري در استان مشهود است.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان ايلام، جلسه ستاد فرهنگي اجتماعي مديريت و ساماندهي آسيب‌هاي اجتماعي استان با دستور كار تكدي‌گري و اعتياد در محل استانداري برگزار شد .


فهد كمالوندي دبير شورا در اين نشست كه با حضور مديران و نمايندگان دستگاه‌هاي اجرايي ذي‌ربط و سازمان‌هاي مختلف برگزار شد، با اشاره به ابعاد گسترده موضوع اعتياد خاطر نشان كرد: دستگاه‌هاي ذي‌ربط همانند دانشگاه علوم پزشكي، بهزيستي، فرمانداري‌ها و دفتر امور اجتماعي و فرهنگي استانداري كه دست‌اندركار مقابله با تكدي‌گري در سطح استان مي‌باشند ابتدا معتادان سطح شهر را جمع‌آوري و سپس غربالگري لازم را در خصوص اين افراد انجام دهند و هر كدام را كه مبتلا به اعتياد مي باشند، جهت مداوا به مراكز درماني معرفي كنند.


وي افزود : در حوزه اعتياد و تكدي‌گري خلاء پژوهشي در استان مشهود مي‌باشد كه جا دارد دستگاه‌هاي مرتبط نسبت به انجام پژوهش علمي و دقيق مبادرت و بر پايه دستاوردهاي آن تصميم‌گيري شود .


كمالوندي همچنين در نشست مشترك با مديركل دفتر امور اجتماعي و فرهنگي استانداري در خصوص چگونگي اجراي تفاهم نامه‌هاي مرتبط با طرح تقسيم كار كنترل و كاهش آسيب هاي اجتماعي استان گفت‌وگو و مطالبي را در خصوص اهميت ارائه و تدوين برنامه‌هاي علمي در جهت كاهش آسيب‌هاي اجتماعي ايراد كرد.


وي با اشاره به تجربه موفق شورا در نظارت بر اجراي تفاهم نامه‌هاي منعقد شده و همچنين جهت عملي كردن برنامه‌ها خواستار برگزاري جلسه‌اي مشترك في‌مابين دستگاه‌هاي اجرايي موضوع تفاهم‌نامه‌ها و دفتر امور اجتماعي شد.
 

دبير شورا در ادامه در نشست شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر شهرستان ملكشاهي با اشاره به عملكرد مثبت سازمان‌هاي مردم نهاد در حوزه فرهنگي و پيشگيري گفت: وظيفه دولت فراهم كردن زمينه براي مشاركت بخش خصوصي در حوزه‌هاي فرهنگي پيشگيري است و همه دستگاه‌هاي دولتي بايد كارها را در حوزه آسيب، به بخش خصوصي ارجاع دهند .


كمالوندي با اشاره به اقدامات چشمگيري كه سازمان‌هاي مردم‌نهاد انجام داده‌اند مداخله آنان در اجراي برنامه ها را از عوامل موفقيت آميز در راستاي پيشگيري و مبارزه با اعتياد و … دانست.


منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان ايلام۹۶٫۰۹٫۰۲

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=41251

برچسب ها