• امروز : یکشنبه - ۸ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 4 - محرم - 1447
  • برابر با : Sunday - 29 June - 2025
کل پست ها: 73970اخبار امروز : 14
2

مبارزه با مواد مخدر نيازمند همدلي و مشاركت مستمر مردم است

  • کد خبر : 41201
  • ۳۰ آبان ۱۳۹۶ - ۱۷:۰۴

  دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان يزد گفت: بايد تمام تلاش خود را در جهت كنترل و مهار مواد مخدر در سطح جامعه با مشاركت مردم و استفاده از ظرفيت سازمانهاي مردم نهاد به كار بگيريم. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر يزد، سيد مصطفي كرباسي با بيان […]

 


دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان يزد گفت: بايد تمام تلاش خود را در جهت كنترل و مهار مواد مخدر در سطح جامعه با مشاركت مردم و استفاده از ظرفيت سازمانهاي مردم نهاد به كار بگيريم.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر يزد، سيد مصطفي كرباسي با بيان اين مطلب در جمع مديران و مسئولين سازمان‌هاي مردم‌نهاد استان كه به‌منظور انجام هماهنگي‌هاي لازم جهت حضور در همايش منطقه‌اي خراسان رضوي برگزار شد، اظهار داشت: يكي از مهمترين و جدي‌ترين آسيب‌هاي اجتماعي، مواد مخدر و روان گردان‌ها است كه مسئولين و مديران تشكل‌هاي مردم‌نهاد بايد با نگاه جهادي و اعتقادي به اين حوزه توجه كنند.


وي افزود: اعتياد به مواد مخدر يكي از مسائل پيچيده اجتماعي عصر حاضر است و زمينه‌ساز بروز بسياري از آسيب‌ها و انحرافات اجتماعي است چرا كه اعتياد از يك سو جامعه را به ركود و انحطاط مي‌كشاند و و از سوي ديگر ريشه در مسائل اجتماعي، اقتصادي و فرهنگي جامعه دارد.


دبير شورا استفاده از توان و ظرفيت سازمان‌هاي مردم‌نهاد را يك اقدام مهم در اجتماعی شدن امر مبارزه با مواد مخدر ارزيابي كرد و افزود: سازمان‌هاي مردم‌نهاد در تمام عرصه‌هاي اقتصادي، سياسي و اجتماعي توانسته‌اند بازوان خوب و مؤثري براي دولت باشند.


كرباسي در ادامه؛ حساسيت و دغدغه لازم داشتن در حوزه مبارزه با مواد مخدر را ضرورت دانست و خاطر نشان كرد: برگزاري همايش‌هايي از اين دست سبب انتقال تجربيات مفيد و كسب تجربه‌هاي لازم مي‌شود و ضرورت دارد تشكل‌هاي مردم نهاد جهت حضور مؤثر و مفيد اهتمام لازم را داشته باشند.


كرباسي در پايان سخنان خود بر اجتماعي شدن امر مبارزه با مواد مخدر تاكيد كرد و بيان داشت: استفاده از ظرفیت آحاد جامعه یکی از راهکارهای مهم در پیشگیری و مبارزه همه جانبه با مواد مخدر بوده و سازمان‌هاي مردم‌نهاد می‌توانند از طریق آگاهی‌بخشی و متقاعدسازی عموم مردم نقش مؤثری در پیشگیری از مصرف مواد مخدر داشته باشند.


منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر يزد۹۶٫۰۸٫۳۰

 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=41201

برچسب ها