• امروز : سه شنبه - ۱۰ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 6 - محرم - 1447
  • برابر با : Tuesday - 1 July - 2025
کل پست ها: 73980اخبار امروز : 2
9

نقش بارز سازمان‌های مردم نهاد در گفتمان سازي اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر

  • کد خبر : 40872
  • ۱۶ آبان ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۹

  دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي نقش سازمان‌های مردم نهاد در گفتمان سازي اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر را بارز دانست. به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوی، ابراهيم قربان زاده در جلسه سازمان‌هاي مردم‌نهاد استان كه با حضور مديران سازمان‌هاي مردم‌نهاد دست‌اندركار امر […]

 

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي نقش سازمان‌های مردم نهاد در گفتمان سازي اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر را بارز دانست.


به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوی، ابراهيم قربان زاده در جلسه سازمان‌هاي مردم‌نهاد استان كه با حضور مديران سازمان‌هاي مردم‌نهاد دست‌اندركار امر كاهش تقاضاي مواد مخدر برگزار شد گفت: نقش بارز سازمان‌های مردم نهاد و تشکل‌های مردمی در گفتمان سازي اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر و پيشگيري و درمان اعتياد موثر است و این سازمان‌ها پرچمدار پیشگیری از مصرف مواد مخدر هستند.


وی با تاکید بر استفاده بهینه از ظرفیت‌ها و توانایی‌های بالقوه و بالفعل سازمان‌های مردم نهاد و گروه‌های مردمی افزود: این سازمان‌ها با بستر سازي، فرهنگ سازي و نهادينه سازي مشاركت هاي اجتماعي می‌توانند کمک بزرگی در اجرای راهبردها، سیاست‌ها و برنامه‌های اجرایی مبارزه با مواد مخدر و اجتماعي شدن كاهش تقاضاي مواد مخدر و روانگردان‌ها در كليه ابعاد علمي، اجتماعي، فرهنگي باشند.


دبير شورا تصريح كرد: سیاست ستاد مبارزه با مواد مخدر، اجتماعی نمودن مبارزه است در راستای اجتماعی نمودن مبارزه مشارکت آحاد مردم از طریق سازمان‌های غیر دولتی یک ضرورت اجتناب ناپذیر است.


قربان‌زاده با تاکید بر این نکته که مشکلات عدیده اجتماعی ریشه در معضلات فرهنگی دارد و اعتیاد به مواد مخدر نیز یکی از نتایج معضلات فرهنگی است، بيان داشت: در حال حاضر اعتیاد به مواد مخدر به عنوان یکی از مسائل پیچیده اجتماعی در بروز بسیاری از آسیبها و انحرافات اجتماعی می باشد و فعال نمودن و گسترش سازمانهای غیردولتی برای مبارزه با اعتیاد و استفاده از ظرفیتهای سمن ها، صاحبنظران حوزه و دانشگاه در امر مبارزه با مواد مخدر ضرورت دارد.


وي گفت: ظرفيت‌سازي و استفاده از مشاركت همه‌جانبه فعالان اجتماعي در حوزه مبارزه با مواد مخدر به منظور صيانت و حمايت از خانواده‌هاي آسيب‌ديده از اعتياد و همچنين رهايافتگان از اين بلاي خانمان‌سوز امري ضروري است كه نياز به همراهي همه اقشار مردم دارد.


قربان‌زاده تصريح كرد: مشاركت همه جانبه و همگاني مردم و افراد تاثيرگذار جامعه ما را در رسيدن به اهداف مهم پيشگيري از اعتياد هدايت مي‌كند و در حل و كنترل آسيب‌هاي اجتماعي و اعتياد و تحقق رويكرد اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر مي‌بايست از اين ظرفيت استفاده كرد تا رويكرد اجتماعي به موج اجتماعي مصون‌سازي و پيشگيري از اعتياد تبديل شود.


دبير شورا ضمن تشكر و قدرداني از اعضاي كميته تخصصي توسعه مشاركت هاي مردمي شورا در همراهي و همكاري در راستاي برگزاري اين همايش ، خاطر نشان كرد: اميد است با عنايت پروردگار و همكاري شايسته تمامي اعضا و سازمان‌هاي مردم‌نهاد با اجراي هر چه با شكوه تر چهارمين همايش منطقه اي صيانت و گفتمان سازي اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر ، شاهد تحقق اهداف ستاد و بهره گيري بيشتر از ظرفيت سازمان هاي مردم نهاد در در رويكرد اجتماعي شدم مبارزه با مواد مخدر و روان گردان ها باشيم.


منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوی۹۶٫۰۸٫۱۶

 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=40872

برچسب ها