رييس پليس اطلاعات و امنيت عمومي استان فارس از دستگيري عاملان تیراندازی در شيراز با ۱۰۰ كيلو ترياك خبر داد.
به گزارش روابط عمومي دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس، سرهنگ يوسف ملكزاده گفت: در پي تير اندازي با سلاح جنگي به سمت يك خانواده توسط عدهاي ناشناس در شيراز، موضوع شناسايي و دستگيري آنها به صورت ويژه در دستور كار مأموران قرار گرفت.
رييس پليس اطلاعات و امنيت عمومي استان افزود: با تحقيقات همه جانبه و تلاش گسترده، مأموران مطلع شدند اين افراد علاوه بر تير اندازي، در امر خريد و فروش مواد مخدر به صورت عمده نيز فعاليت دارند.
ملك زاده بيان كرد: در نهايت مخفيگاه اين افراد در يكي از محلههاي شيراز شناسايي و با هماهنگي مقام قضائي در يك عمليات منسجم هر هشت متهم دستگير شدند.
وي با اشاره به اينكه در بازرسي انجام شده از خودرو اين افراد ۱۰۰ كيلوگرم ترياك كشف شد، اظهار كرد: متهمان به همراه مواد مكشوفه پس از تشكيل پرونده تحويل مراجع قضائي شدند.
اين مقام انتظامي با اشاره به توقيف خودرو متهمان كه در تير اندازي مورد استفاده قرار گرفته بود، افزود: افرادي كه بخواهند نسبت به ايجاد رعب و وحشت و بينظمي در ميان شهروندان اقدام كنند، با برخورد قانوني مأموران انتظامي استان مواجه شده و به مرجع قضائي معرفي خواهند شد.
منبع: روابط عمومي دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس۹۶٫۰۸٫۰۸