رئيس مركز مشاوره دانشگاه بجنورد گفت: والدين به صورت مستقیم و غیر مستقیم نقش بسیار مهمی در گرایش يا عدم گرايش کودکان و نوجوانان به مصرف مواد مخدر ایفا میکنند.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان شمالي؛ دكتر برآبادي اظهار داشت: از مهمترين عوامل تعيين كننده شخصيت فرد در بزرگسالي، چگونگی رابطه او با والدین است و جدايي از منبع ايمنيبخش ( مادر) ميتواند با گسستگي ارتباط فرد با دیگر افراد و گرايش او به مواد مخدر ارتباط داشته باشد.
وي افزود: كودكان با سبك دلبستگي ناايمن دچار شخصيتي بي عاطفه خواهند شد كه باعث کناره گیری هیجانی، فقدان احساس، ناتوانی در برقراری روابط محبت آمیز و عاطفی با دیگران ميشوند و در آينده یکی از عواملی است که باعث میشود به سمت اعتیاد گرایش پیدا كنند.
رئيس مركز مشاوره دانشگاه بجنورد بيان داشت: والدين به صورت مستقیم و غیر مستقیم نقش بسیار مهمی در گرایش يا عدم گرايش کودکان و نوجوانان به مصرف مواد مخدر ایفا میکنند و در اين خصوص مي توان گفت اصليترين برنامه جهت مبارزه با مواد مخدر آموزش شيوههاي فرزندپروري و توانمندسازي والدين ميباشد.
برآبادي افزود: آموزشهاي فرزندپروري براي والدين پيش از ازدواج و پيش از تولد فرزند بايد توسط سازمانهاي مربوطه آموزش داده شود و براي كودكان نيز در پيش دبستاني و مهدكودك اين آموزشها ميبايست انجام پذيرد. اين مهارتها وقتي براي والدين و كودكان نهادينه شود، احتمال به گرايش به مواد مخدر و اعتياد در سنين بالاتر بسيار پايين ميآيد.
منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان شمالي۹۶٫۰۷٫۲۵