• امروز : جمعه - ۲۹ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 20 - شوال - 1446
  • برابر با : Friday - 18 April - 2025
کل پست ها: 73412اخبار امروز : 0
11

ايلام جزو پنج استان پاك كشور از نظر شيوع مواد مخدر است

  • کد خبر : 38788
  • ۱۶ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۵

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان ايلام گفت: اين استان براساس آخرين ارزيابي‌هاي ستاد مبارزه با مواد مخدر جزو پنج استان پاك كشور از نظر ميزان مصرف مواد مخدر است. به گزارش روابط عمومي شوراي همانگي مبارزه با مواد مخدر استان ايلام، فهد كمالوندي در نشست خبري با اصحاب رسانه و مطبوعات اين […]

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان ايلام گفت: اين استان براساس آخرين ارزيابي‌هاي ستاد مبارزه با مواد مخدر جزو پنج استان پاك كشور از نظر ميزان مصرف مواد مخدر است.


به گزارش روابط عمومي شوراي همانگي مبارزه با مواد مخدر استان ايلام، فهد كمالوندي در نشست خبري با اصحاب رسانه و مطبوعات اين استان اظهار كرد: فرد معتاد يك مجرم نيست و يك بيمار است و وقتي مصرف‌كننده مواد مخدر بيمار است دولت موظف به ارائه خدمات به اين فرد است.


وي تصريح كرد: در رويكرد اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر، نهادهاي مدني، مستقل و مردمي از جمله سازمان‌هاي مردم‌نهاد، روزنامه‌نگاران و رسانه‌ها بيشترين نقش را دارند و بازيگران اصلي هستند، چون واقعيت اين است كه مطبوعات و رسانه‌ها ، حلقه‌هاي واسط بين نهادها و مردم هستند .


دبير شورا يادآور شد: در امر مبارزه با اعتياد، مسئوليت‌پذيري اجتماعي شامل آحاد مردم مي‌شود و بايد همه و همه گوشه‌اي از اين امر را بر عهده بگيرند، رسانه‌ها به عنوان اينكه به آسيب‌هاي اجتماعي يك نگاه فرا جناحي و واقعي دارند، نقش مهمي را ايفا مي‌كنند و بايستي واقعيت‌هاي آسيب‌هاي اجتماعي را منعكس كرده و مردم را در اين زمينه آگاهي بدهند.


كمالوندي با اشاره به فعاليت هاي اين دبيرخانه يادآور شد: هر ماه يك جلسه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر به رياست استاندار تشكيل و در شهرستان هاي استان نيز به رياست فرمانداران نشست هاي اين شورا برگزار مي شود .


وي با بيان اينكه كميته‌هاي فرهنگي پيشگيري، درمان و حمايت‌هاي اجتماعي، مقابله با عرضه، توسعه مشاركت‌هاي مردمي و سازمان‌هاي مردم نهاد، حقوقي و قضايي از جمله كميته هاي زير مجموعه اين شورا هستند، گفت: سياست‌گذاري، برنامه‌ريزي و هماهنگي و نظارت در حوزه‌هاي درمان، مقابله ، فرهنگي پيشگيري از جمله وظايف اين شورا است .


دبير شورا با اشاره به اينكه بيش از ۷۰۰ نوع مواد مخدر و روان گردان وجود دارد تصريح كرد: ايستگاه‌هاي بازرسي در محورهاي مواصلاتي استان در حال ايجاد است كه نقش مهمي در حوزه مقابله دارد.


كمالوندي بيان كرد: در حوزه درمان دستگاه اصلي دانشگاه علوم پزشكي است و بهزيستي و سازمان زندان‌ها نيز با شورا همكاري مي‌كنند و در حال حاضر نيز نزديك به ۷ هزار نفر در مدار درمان و در مراكز درمان دارويي و مراكز اقامتي قرار دارند .


وي ابراز كرد: آمار معتادين استان بر اساس سرشماري و نرخ شيوع تعدادي افرادي كه آلوده مواد مخدر در استان هستند و همچنين نمونه‌گيري خوشه‌اي چند مرحله‌اي كه ۱۳۹۰ صورت گرفته است حدود ۱۲ هزار نفر افراد آلوده به موادمخدر بوده و اين استان رتبه ۲۳ كشوري را در اين زمينه داشته است.


دبير شورا گفت: هم‌اكنون استان ايلام در اين زمينه در رتبه ۲۷ كشوري قرار دارد و از اين لحاظ جزو ۵ استان پاك كشور است در سال گذشته در حوزه فرهنگي بيش از ۱۳۰ هزار نفر در مناطق در معرض خطر از جمله پر خطر و محيط‌هاي كارگري و اموزشي آموزش هاي لازم را كسب كرده اند كه از اين تعداد ۹۰ هزار نفر آموزش توسط سازمان بهزيستي آموزش ديده‌اند .


وي در پايان خاطر نشان كرد : ما به دنبال حساس كردن جامعه نسبت به مواد مخدر هستيم و در سال جاري بايد حدود ۵ درصد به ميزان آموزش ها بر اساس برنامه ششم توسعه در استان افزوده شود .


منبع: روابط عمومي شوراي همانگي مبارزه با مواد مخدر استان ايلام۹۶٫۰۵٫۱۶

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=38788

برچسب ها